Dolar 32,5194
%-0.08
Euro 34,7922
%-0.21
Altın 2.418,370
%-0.48
Bist-100 9.760,00
%1.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Millet İttifakı’nda 'Kiraz' çatlağı: Kırkpınar'dan manidar mesaj!

Millet İttifakı’nda 'Kiraz' çatlağı: Kırkpınar'dan manidar mesaj!

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in CHP’nin Beydağ’da düzenlediği Birlik ve Dayanışma Toplantısı’nda söylediği iddia edilen “Salim Özkarakaş aday olsaydı Kiraz’ı kazanırdık’ şeklindeki sözleri Millet İttifakı’nda krize yol açtı. İYİ Parti Beydağ İlçe Başkanı Yasin Kırmızı’nın salonu terk ettiği ileri sürülürken, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, konuya ilişkin sosyal medya hesabından “Aradan geçen otuz aydan sonra sarf ettiğiniz sözlere dikkat edeceksiniz, İttifakın ruhunu yaşatmak ve taşımak yalnızca bize düşerse o zaman yük olur ‘Kiraz’ onurumuzdur” şeklinde bir açıklama yaptı.

  • Ege Postası
  • 18.09.2021 - 13:06

EGEPOSTASI – CHP’nin Beydağ’da düzenlediği Birlik ve Dayanışma Toplantısı’nda gergin anların yaşandığı öğrenildi.

Toplantıya katılan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in, 2019 yerel seçimlerinde CHP’den aday adayı olan, ancak partinin ittifak kapsamında İYİ Parti’ye destek vermesi üzerine tepki göstererek CHP’den ayrılarak, Demokratik Sol Parti’den belediye başkan adayı olan Salim Özkarakaş’ın Millet İttifakı aday olsaydı, Kiraz’ı kazanacaklarını söylediği öne sürüldü.

Eriş’in bu sözlerinin ardından İYİ Parti Beydağ İlçe Başkanı Yasin Kırmızı’nın ise toplantıyı terk ettiği öğrenildi. Krizin ardından İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ise sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Kırkpınar “Aradan geçen otuz aydan sonra sarf ettiğiniz sözlere dikkat edeceksiniz, İttifakın ruhunu yaşatmak ve taşımak yalnızca bize düşerse o zaman yük olur ‘KİRAZ’ onurumuzdur” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.