Dolar 32,4821
%0.11
Euro 34,8092
%0.25
Altın 2.476,810
%0.59
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Şahin'den İYİ Partili Dervişoğlu'na tepki; Şimdi aklın başına geldi öyle mi? Vah ki vah sana

MHP'li Şahin'den İYİ Partili Dervişoğlu'na tepki; Şimdi aklın başına geldi öyle mi? Vah ki vah sana

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'na tepki gösterdi. İYİ Partili Dervişoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 9 Eylül İzmir’in 100. Kurtuluş Günü dolayısıyla hazırlattığı tanıtım görselleri üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e tepki göstermiş ve "'9 Eylül' İzmir ve Türkiye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun “ZAFER” günüdür. Sn. Tunç Soyer’i bu afişleri kaldırmaya ve 9 Eylül’ün 100.yılına yakışır kutlamalar yapmaya davet ediyorum." demişti. MHP'li Şahin ise İYİ Partili Dervişoğlu'na "Bin yıllık Kadifekalemize Pagos demesini kabul ettin, Yunan’ın denize döküldüğü yere Agamemnon adını vermesini kabul ettin, Şimdi aklın başına geldi öyle mi? Vah ki vah sana" mesajıyla tepkisini ortaya koydu.

  • Ege Postası
  • 22.08.2022 - 09:35

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu’nun 100. yıl dönümü için hazırlattığı tanıtım görsellerinde "Barışın İkinci Yüzyılı" ifadesinin yer alması tepkileri beraberinde getirdi. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e; "9 Eylül Barış değil Zaferdir Tunç Soyer! Hatırlatayım; 9 Eylül barışın ikinci yüzyılı değil zaferin 100. yılıdır.” ifadeleriyle tepki göstermişti.

Soyer'e yönelik flaş çıkış ise İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'ndan gelmişti. Dervişoğlu, “ '9 Eylül' İzmir ve Türkiye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun “ZAFER” günüdür. Sn. Tunç Soyer’i bu afişleri kaldırmaya ve 9 Eylül’ün 100.yılına yakışır kutlamalar yapmaya davet ediyorum." sözleriyle Soyer'e çağrıda bulunmuştu.

Kentte muhalefetten ve ittifaktan sert tepkiler alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer geri adım atmazken, "9 Eylül, sadece İzmir’in değil Türkiye’nin kurtuluşudur. Demokrasinin, özgürlüğün, bağımsızlığın, barışın zaferidir. Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın ikinci yüzyılı, aynı zamanda demokrasi ve barışın ikinci yüzyılıdır." mesajını paylaştı.

MHP'Lİ ŞAHİN'DEN İYİ PARTİLİ DERVİŞOĞLU'NA; VAH Kİ VAH SANA

Tartışmalar sürerken, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, hedefine İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'nu koydu ve sosyal medyadan Dervişoğlu'nun Soyer'e tepki gösterdiği haberin görselini de paylaşarak "Musavat Dervişoğlu; Soyer’in HDPKK ile birlikteliğini kabul ettin, Bin yıllık Kadifekalemize Pagos demesini kabul ettin, Yunan’ın denize döküldüğü yere Agamemnon adını vermesini kabul ettin, 6000 HDP’liyi işe almasını kabul ettin. Şimdi aklın başına geldi öyle mi? Vah ki vah sana" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.