Dolar 32,1812
%0.05
Euro 35,0912
%0
Altın 2.462,640
%-0.21
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli'den CHP'li mevkidaşı Yücel'e jet yanıt

AK Partili Sürekli'den CHP'li mevkidaşı Yücel'e jet yanıt

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, depremzede yardımları üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve iktidarı sert sözlerle eleştiren CHP'li mevkidaşı Deniz Yücel'e tepki gösterdi. Sürekli sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Depremin acı yüzünü bir heykelciğe sığdıran, Milletin katkılarıyla kampanya düzenleyen; Uzundere konutlarındaki depremzedeleri bir kaç ay önce tahliye kararı alıp, tepki görünce yıl sonuna kadar süre veren CHP; Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’yi eleştirecek noktada değildir" dedi.

  • Ege Postası
  • 20.08.2022 - 19:43

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni hedef almış ve "İzmir depremini hatırlayın, İzmir Büyükşehir Belediyesi kimde? CHP’de. Ne yaptılar? Hiçbir şey. Orada bütün o deprem konutlarını ayağa kaldıran biz olduk" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan’ın açıklamalarına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medyadan tepki göstererek, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedelere yönelik hayata geçirdiği faaliyetleri tek tek sıralamış ve buna karşılık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ tarafından yapılan deprem konutlarında birçok depremzedenin mağdur edildiğini ileri sürmüştü.

CHP, AK PARTİ'Yİ ELEŞTİRECEK NOKTADA DEĞİLDİR

CHP'li mevkidaşı Deniz Yücel'in açıklamalarına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

AK Partili Sürekli paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"1-Depremin acı yüzünü bir heykelciğe sığdıran, Milletin katkılarıyla kampanya düzenleyen; Uzundere konutlarındaki depremzedeleri bir kaç ay önce tahliye kararı alıp, tepki görünce yıl sonuna kadar süre veren CHP; Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’yi eleştirecek noktada değildir.

2-Sn. Cumhurbaşkanımız ve Bakanımız Sn. Murat Kurum; depremzedelerimizin hayata tutunabilmesi için ilk andan itibaren büyük özveri göstermektedir. İzmir’in deprem dönüşümünü somut adımlarla ele alıp, bir yıl dolmadan konut teslimi yapanlarla kendilerini aynı kefeye koyamazlar."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.