Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0866
%-0.1
Altın 2.298,730
%0.93
Bist-100 8,98
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de büyük iftar buluşması

MHP İzmir'de büyük iftar buluşması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı 'Büyük İftar Buluşması'na hazır. Ramazan ayı boyunca tüm ilçelerde hayır faaliyetlerini sürdüren MHP İzmir İl Başkanlığı bugün de partinin geleneksel iftar yemeğini gerçekleştirecek. İl Başkanı Şahin, “Kapımız da gönlümüz de tüm hemşehrilerimize açık. İftar yemeğimize herkesi bekliyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 22.04.2022 - 10:38

MHP İzmir İl Teşkilatı 30 ilçe teşkilatı ile birlikte gerçekleştirdiği Ramazan etkinliklerini sürdürüyor. İzmir il Başkanlığı bir yandan 30 ilçede ihtiyaç sahiplerine yardım kampanyasını sürdürürken bir yandan da iftar yemeklerinde teşkilat mensuplarıyla, STK temsilcileriyle, muhtarlarla ve hemşehrileriyle buluşmayı sürdürüyor. Teşkilat yapısı olarak Türk siyasi hayatının en güçlü ve en etkili insani yapılarının Milliyetçi-Ülkücü hareket olduğunu vurgulayan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Ramazan İslam Alemi için birlik, beraberlik, dua, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Biz Türk Milliyetçileri de bunun gereğini yapmak için çalışıyoruz. Bugün tertip ettiğimiz iftar yemeği de her yıl Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz geleneksel iftar yemeğimizdir. Bizim için İzmir’deki tüm dava arkadaşlarımızla bir sofrada buluşma günümüzdür.” açıklamasını yaptı.

Şahin: Davet ediyorum

Türk Milliyetçilerinin Türk Milletinin kurucu ve yaşatıcı gücünü temsil ettiğini de sözlerine ekleyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına birlik ve bütünlük içinde yürürken Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin gösterdiği hedefler doğrultusunda mücadele ediyoruz. Kapımız da gönlümüz de herkese açık. Soframıza herkesi davet ediyorum. Bilhassa bizleri hiç yalnız bırakmayan dava arkadaşlarımı, STK temsilcilerimizi, yerel yöneticilerimizi, muhtarlarımızı, Ülkü Ocaklarımızın yiğit gençliğini, Kamu Çalışanları Vakfı'mızın güzide temsilcilerini, Türkiye Kamu-Sen’in değerli temsilcilerini, Türk Milliyetçiliği davasına gönül verenleri ve tüm hemşehirlerimizi davet ediyorum. Bugün (22 Nisan 2022 Cuma) hepimiz Tarihi Havagazı Fabrikası'nda tertip ettiğimiz iftar yemeğimizde buluşalım" dedi.

Basına özel davet

Şahin ayrıca “Bilhassa İzmir’in yükselen sesi, çalışmalarımızın aynası ve halkımızla oluşturduğumuz bağların köprüsü olan değerli basın mensuplarımızı da aramızda görmek istiyorum. Şeref verirler.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.