Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'den 'Her kapıyı çalıyor, her gönüle giriyoruz' kampanyası

MHP İzmir'den 'Her kapıyı çalıyor, her gönüle giriyoruz' kampanyası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Salgın dolayısıyla zor günler geçiren halkımızın ve Esnafımızın yanında olmak maksadıyla Ramazan ayında geleneklerimize uygun olarak her ilçemizde bir kampanya başlattık. Her kapıyı çalacağız, her gönüle gireceğiz diyerek hareket ediyor, bu zor günleri dayanışmayla omuz omuza vererek hep birlikte aşmak için çalışıyoruz.” dedi.

  • Ege Postası
  • 20.04.2021 - 11:14

MHP İzmir il başkanı Veysel Şahin’in başlattığı “Her kapıyı çalacağız, her gönüle gireceğiz” kampanyası 30 ilçede devam ediyor. Alan elin veren eli görmediği kampanyada şu ana kadar 50 bin aileye ulaşıldı. Her ilçede muhtarlıklar ve teşkilatlara ait dar gelirli ailelerin listelerinden yola çıkarak yardım çalışmalarını sürdüren MHP İzmir İl teşkilatı kampanyayı bayrama kadar sürdürecek.

Pusulamız Liderimizdir

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin biz Türk Milliyetçilerine çizdiği yoldan yürümeye gayret ediyoruz. Liderimizin ifadelerini bir yol haritası ve pusula olarak görüyor, emirlerine göre hareket ediyoruz. Muhterem Liderimiz geçen haftaki grup konuşmasında, “Dar gelirli vatandaşlarımızı gözeterek; esnafımızın, çiftçimizin, küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin talep ve hassasiyetlerini mümkün mertebe dikkate alarak bugünkü darboğazdan çıkabiliriz. KOVİD-19’un tasallutundan kurtulabilmek için seferberlik içinde hareket etmeliyiz. Dayanışmanın, duyarlılığın, empatinin, yardımlaşmanın güzelliklerini hep birlikte göstermeliyiz.” Sözlerinden hareketle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yönümüzü liderimize döndük, baktığı yeri hedef kabul ettik hep birlikte yürüyoruz.” Açıklamasını yaptı.

Esnafımıza da destek oluyoruz

“Zaten her zaman insanımızın yanındayız. Her an ihtiyacı olan tüm hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Bu çalışmalarımız Ramazan ayı dolayısıyla daha da mana kazandı. Şu ana kadar elli bin aileye ulaşmış durumdayız.” diyerek sözlerini sürdüren İl Başkanı Veysel Şahin, “Esnafından alışveriş yapılan, alan elin veren eli görmediği, değerlerimize ve törelerimize uygun şekilde dağıtımın yapıldığı bu kampanyada emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza ve hayırseverlere teşekkür ederiz. Cenab-ı Allah razı olsun.” İfadelerini kullandı.

Yanlarında MHP var

İzmir’de hiç kimsenin kendini yalnız ve kimsesiz hissetmemesi gerektiğini de sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “tüm hemşehrilerimize bir telefon kadar, bir mesaj kadar yakınız. İhtiyaç duyan her vatandaşımızın yanındayız. Zor günleri dayanışmayla ve birbirimize destek olarak aşacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.