Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes’te seçime sayılı günler kaldı: AK Parti'nin adayı için gözler o günde

Menderes’te seçime sayılı günler kaldı: AK Parti'nin adayı için gözler o günde

Menderes’te yürütülen soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla görevden uzaklaştırılmasının ardından gözler yapılacak başkanvekili seçimine çevrilirken AK Parti’nin CHP’nina dayının karşısına kimi çıkaracağı merak konusu oldu. AK Parti Menderes’te aday belirleme çalışmalarının devam ettiği ifade edilirken aday olacak isme parti üst yönetiminin karar vereceği ve AK Parti’nin adayını CHP’nin adayını açıklamasının ardından açıklayacağı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 14.07.2022 - 14:46

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Menderes Belediyesi’ne yapılan ‘yolsuzluk’ operasyonu kapsamında Belediye Başkan Mustafa Kayalar, geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılmıştı. 

Görevinden uzaklaştırılan Kayalar’ın yerine vekaleten bakacak Belediye Başkan Vekili’nin seçiminin ise 18 Temmuz Pazartesi günü, saat 14.00’te yapılmasına karar verilmişti.

Seçime günler kala CHP’de adayın belirlenmesi için hareketli günler yaşanırken AK Parti’nin seçime yönelik olarak nasıl hareket edeceği de merak konusu oldu. 

CHP kulislerinde adaylık için 3 meclis üyesinin ismi geçerken AK Parti kanadından bugüne kadar adaylık için herhangi bir isim geçmedi. 

GÖZLER PARTİ ÜST YÖNETİMİNDE

Edinilen bilgilere göre; AK Parti'nin adayının parti üst yönetimince belirlenecek.

AK Parti’nin seçimlerde aday çıkarmayacğaı iddialarının gerçeği yansıtmadığı ifade edilirken aday olacak isme ilişkin net bir karar verilmediği öğrenildi.

CHP’NİN ARDINDAN AÇIKLANACAK

Parti üst yönetimine aday belirleme çalışmaları devam ederken adaylık konusunda herhangi bir meclis üyesinin ‘Aday olacağım’ demediğin ifade edildi.

AK Parti'nin adayının önümüzdeki günlerde parti üst yönetimince belirleneceği belirtilirken aday olacak ismin ise CHP’nin adayını açıklamasının ardından açıklanacağı öğrenildi.
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.