Dolar 32,4339
%-0.16
Euro 34,7540
%-0.62
Altın 2.436,080
%-0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Memleket Partisi Konak İlçe Başkanı belli oldu: Bir haftada 3'üncü atama

Memleket Partisi Konak İlçe Başkanı belli oldu: Bir haftada 3'üncü atama

Memleket Partisi İzmir İl Başkanlığı bu hafta Bayraklı ve Selçuk'un ardından üçüncü ilçe başkanlığının görevlendirmesini gerçekleştirdi. İl Başkanı Cüneyt Oğuz, Konak İlçe Başkanlığı'na Feyhan Ata'yı getirdi. Böylece Memleket Partisi İzmir'de ilçe örgütü sayısı 18'e çıkmış oldu.

  • Ege Postası
  • 30.12.2021 - 17:22

EGEPOSTASI - Memleket Partisi İzmir'deki örgütlenme çalışmalarını ara vermeden tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Oğuz son olarak Konak İlçe Örgütü'nün kurulması için Feyhan Ata'yı görevlendirdi. 

Bu hafta içinde Bayraklı ve Selçuk'un ardından üçüncü ilçe atamasını gerçekleştiren Memleket Partisi İzmir'de ilçe örgütü sayısı 18'e yükseldi.

Başkan Oğuz görevlendirmeyle ilgili ''Konak'ın İzmir'in en önemli ilçelerinden biri olduğunu, Feyhan Ata'nın partimizi en iyi şekilde temsil edeceğini ve partimizin büyümesine katkıda bulunacağına inanıyorum'' açıklamasını yaptı.

Memleket Partisi Konak İlçe Başkanı Feyhan Ata da, Başkan Oğuz ve yönetim kuruluna kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkürlerini ileterek ''Bu onurlu görevde, sonuna kadar, tüm gücümle çalışacağım'' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.