Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Memleket Partili Oğuz Şenoyar’a kapıları kapattı: Mümkün değil!

Memleket Partili Oğuz Şenoyar’a kapıları kapattı: Mümkün değil!

Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım nedeniyle görevden alınan CHP Tire eski İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ın Memleket Partisi’ne geçip geçmeyeceğine ilişkin bir gazeteye yapmış olduğu açıklamalara Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz yanıt verdi. Oğuz, “Memleket Partisi hiçbir zaman CHP’den görevden alınanların veya atılanların kabul gördüğü bir parti değildir. Sosyal medyada cinsiyet ayrımcılığı yaparak yakışıksız paylaşımlarda bulunan birisiyle siyaseten aynı noktada buluşmamız mümkün değildir. Sayın Şenoyar Memleket Partisi’ni kullanarak siyaset yapmaya kalkmasın” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 12.10.2021 - 19:52

ARDA AKDENİZ/EGEPOSTASI – Tire’de kurulması planlanan mermer ocağına dikkat çekmek için sosyal medya hesabından yaptığı yarı çıplak bir kadın görselli paylaşım nedeniyle büyük tepki toplayan CHP Tire eski İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu’nun kararıyla görevden alınmıştı.

Hakkında partiden ihraç istemiyle disiplin dosyası da oluşturulan Şenoyar, bir gazeteye yaptığı açıklamalarda Memleket Partisi’ne geçeceği yönündeki iddialara “Ben hiçbir zaman güçlüden yana olmadım, hep haklıdan yana olurum. Ben, imza kampanyasında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında taş gibi durup, Muharrem İnce beni telefonla arayıp oy istediğinde ‘ben size oy vermem’ demişim. Bir de bununla ilgili o günlerden bugünlere sürekli saldırılara uğramışım. Haksızlığın en ileri seviyesini yaşamışım” yanıtını vermişti.

“MEMLEKET PARTİSİ’Nİ KULLANARAK SİYASET YAPMAYA KALKMASIN”

Şenoyar’ın bu sözlerine Memleket Partisi’nden ilk tepki İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz’dan geldi. Konuya ilişkin Ege Postası’na konuşan Oğuz, Şenoyar’ın açıklamalarını ‘talihsizlik’ olarak değerlendirdi.

Şenoyar’ı parti olarak kabul etmelerinin mümkün olmayacağının altını çizen Oğuz, “Memleket Partisi hiçbir zaman CHP’den görevden alınanların veya atılanların kabul gördüğü bir parti değildir.  Memleket Partisi temiz, dürüst ve şeffaf siyaset yapma anlayışını benimsemiş ve bu özellikleriyle toplumda kabul gören bir siyasi partidir. Özellikle sosyal medyada cinsiyet ayrımcılığı yaparak yakışıksız paylaşımlarda bulunan birisiyle siyaseten aynı noktada buluşmamız mümkün değildir. Sayın Şenoyar Memleket Partisi’ni kullanarak siyaset yapmaya kalkmasın, kendisiyle hiçbir koşulda görüşmemiz mümkün değildir. Kendisinin dengesiz, tutarsız ve oportünist politikalarıyla zaten CHP’de yeterince yıpranmıştır. Bu anlayıştaki birisini bizim kabul etmemiz hiçbir şekilde mümkün değildir” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.