Dolar 32,3781
%-0.32
Euro 34,7809
%-0.07
Altın 2.412,490
%-0.42
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li gençlerden Serter’in o sözlerine tepki

CHP’li gençlerden Serter’in o sözlerine tepki

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter’in Pazar günü gerçekleştirilen CHP İzmir İl Danışma Kurulu’nda gençlere yönelik sözleri gençler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Serter’in “Salonda genç yok” sözlerine tepki gösteren CHP İzmir gençliği “bugün varız dün de vardık” mesajı verdi.

  • Ege Postası
  • 12.10.2021 - 13:19

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter’le CHP İzmir gençliği arasında çatlak sinyalleri başladı.

Sertel, CHP Buca Gençlik Kolları’nın Dokuz Eylül Üniversitesi’nde kurduğu standı ziyaret etti. Ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Serter, “Gençliğimiz var! CHP Buca Gençlik Kolları’nın ve Üniversite Komisyonu’nun Dokuz Eylül Üniversitesi’nde kurduğu standı ziyaret ettim. Gençlik Kolları Başkanı İrem Gökmen’e ve emek veren tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. Onlardan güç aldım” ifadelerini kullandı.

Sertel’in paylaşımın ardından ise Serter’in Pazar günü gerçekleştirilen İl Danışma Kurulu’nda İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan’ın konuşmasının ardından söylediği sözler nedeniyle gençlerden ise eleştiri yağmuru başladı.

NE DEMİŞTİ?

Serter, danışma kurulunda Kotan’ın konuşmasının ardından salondan çıkmasını kürsüde yaptığı konuşmada sert bir dille eleştirmiş ve “Bakın bir tane gençlik kollarından arkadaş kalmadı. Konuşup gitmek yok. Burada sonuna kadar kalacaksın arkadaş. Madem konuşuyorsun bu kürsüde. Sonuna kadar dinleyeceksin. Yok öyle yağ mağ. Benim de sana söyleyecek sözüm olacak. Gençlik kollarını geliştireceksin. Gençlik kollarını büyüteceksin. Kavga etmeyeceksin içinde. Bizler size yön verecek değiliz. Burada konuşuyorum ama havaya gidiyor. Bir tane 30 yaş altı insan kalmadı. Biz bize konuşuyoruz. Yani burada gençlik kollarımızı büyütme mecburiyetimiz var” demişti.

GENÇLERDEN “HEP VARDIK” MESAJI

Serter’in sözleri büyük tepki toplarken CHP İzmir İl Gençlik Kolları’nda önemli görevlerde yer alan isimlerden tepkiler art arda geldi. 

CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnanır, paylaşımın altında yaptığı yorum da “Gençliğimiz bugün olduğu gibi DÜN de vardı sayın vekilim” dedi.

Karşıyaka İlçe Sekreteri Beyzanur Bektaş ise, Serter’in İl Danışma Kurulu’ndan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan’a yönelik sözlerine tepki gösterdi ve “Yeri gelince gençlere sahip çıkıyoruz diyen büyüklerimiz oturduğu koltukların nereden geldiğini unutuyor. Koltuğunuzun temel kaynağının her seçimde örgütün sokak gücü olan gençlerden oluştuğunu unutuyor, yazık. Sizden Burak Başkan’a bir özür bekliyorum sayın vekilim” dedi.

CHP Karabağlar İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Serkan Mercan, paylaşımın altına yaptığı yorumda yine Serter’in konuşmasını eleştirerek, “Dün gençlik yok demişsiniz sayın vekilim. Cumartesi günü Danışma Kurulumuz için bayraklama çalışması yapmıştık yorgun düştük katılamadık kusura bakmayın” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Başkan Yardımcısı Oğuzhan Demir ise yaptığı yorumda tüzüğe dikkat çekti ve şunları söyledi; “Sayın vekilim dün salonda genç yok demişsiniz. Biliyorsunuzdur ki tüzük gereği gençlikten sadece davet il başkanımıza yapılmıştır. Yani salonda genç olmaması normal deği l mi?”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.