Dolar 32,4994
%0.27
Euro 34,5602
%0.19
Altın 2.497,010
%0.56
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu’nun ‘askıda bilet’ çağrısına İzmir’den destek

Kılıçdaroğlu’nun ‘askıda bilet’ çağrısına İzmir’den destek

CHP Gençlik Kolları’nın başlattığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk bağışçısı olduğu “Destek olun” çağrısında bulunduğu “Askıda otobüs bileti” kampanyası için Kılıçdaroğlu’nun “Destke olun” çağrısı İzmir’de yanıt bulmaya başladı. CHP İzmir milletvekilleri Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç ve Mahir Polat, kampanyaya İzmir’den destek olarak vatandaşlara dayanışma çağrısında bulundular.

  • Ege Postası
  • 21.04.2022 - 13:12

EGEPOSTASI- Son dönemde art arda gelen zamlarla birlikte rekor seviyelere ulaşan akaryakıt fiyatlarının çok etkilediği alanlardan biri de ulaştırma oldu. Son dönemlerde özellikle otobüs biletlerinde yaşanan yüksek zamlar, milyonlarca vatandaşı zor durumda bırakırken bayram arifesinde milyonlarca vatandaş için memleketlerin, öğrenciler için ise ailelerinin yanında gitmek hayal oldu.

Artan otobüs biletleri fiyatlarına karşı CHP Gençlik Kolları, Ramazan Bayramı öncesinde CHP Gençlik Kolları'nın başlattığı "Askıda Otobüs Bileti" dayanışması başlatmıştı. Kampanyanın ilk bağışçısı ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmuştu.

Kılıçdaroğlu, “Bayramda evine gidemeyen öğrenci kalmasın" demiş ve tüm vatandaşlara destek olma çağrısında bulunmuştu.

İLK DESTEK VEKİLLERDEN

Öte yandan; Kılıçdaroğlu’nun çağrısı, İzmir’de kısa sürede karşılık görmeye başlaşladı. CHP Lideri’nin çağrısıyla birlikte CHP İzmir milletvekilleri “askıda otobüs bileti” kampanyasına destek olmaya başladılar.
CHP İzmir milletvekilleri Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç ve Mahir Polat, Kılıçdaroğlu’nun çağrısına İzmir’den destek veren ilk isimler oldular. 

Kampanyaya ilişkin sosyal medya hesaplarından açıklama yapan vekiller şunları söylediler;

Ednan Arslan, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısını büyütüyoruz. CHP Gençlik Kollarımızın başlattığı Askıda Otobüs Bileti dayanışması ile gençlerimizle kucaklaşıp bizler bayramlaştık. Sevgi dolu ailelerine selamlarımla mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum”

Sevda Erdan Kılıç, “Nerede o eski bayramlar dememek için… Bu bayramda dayanışma ve yardımlaşma duygularımızla üniversiteli kardeşlerimizi aileleriyle kucaklaştıracağız. Mesafeleri kısaltan bu harekete desteğinizi bekliyoruz.” 

Mahir Polat, “Uzaklar yakın olsun.. Bayramda evine gidemeyen öğrenci kalmasın.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.