Dolar 32,4442
%-0.13
Euro 34,7334
%-0.68
Altın 2.436,440
%0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti'ye geçen Osman Mert meclis üyeliğinden de istifa etti

İYİ Parti'ye geçen Osman Mert meclis üyeliğinden de istifa etti

Geçtiğimiz hafta MHP'den istifa ederek, İYİ Parti’ye geçen Osman Mert'in Foça Belediyesi meclis üyeliğinden de istifa ettiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 24.08.2021 - 16:20

EGEPOSTASI-  19 Ağustos'ta sürpriz bir kararla MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Foça Belediyesi Meclis Üyesi Osman Mert'in meclis üyeliğinden de istifa ettiği öğrenildi.

Osman Mert, İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen yeni üye kabul töreninde İYİ Parti saflarına katılırken, parti rozetini ise İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu takmıştı.

Törende konuşan Osman Mert, “Bugüne kadar aldığım görevlerde bana destek veren teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugün itibariyle İzmir ve Foça’nın geleceği için İYİ Parti çatısı altında çalışmaya başlıyoruz. Önce ülkemiz sonra ilimiz ve ilçemiz için her şeyin iyi olmasını diliyorum” açıklamasında bulunmuştu.

Osman Mert'in istifası üzerine MHP'den yazılı açıklama yapılırken, İl Başkanı Veysel Şahin, Osman Mert'e sert tepki göstermişti.

Öte yandan Foça Belediyesi AK Partili Meclis üyesi Sinem Atan ise Mert’in parti değiştirmesini sert sözlerle eleştirmiş ve meclis üyeliğinden istifa etmeye çağırmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.