Dolar 32,6139
%0.43
Euro 34,7867
%0.16
Altın 2.500,620
%0.65
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genç vekil aday adayından ilk ziyaret kadın başkanlara

Genç vekil aday adayından ilk ziyaret kadın başkanlara

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliğinden 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verilişinin yıldönümünde istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıklayan Fulya Alçay, yeni yılın ilk haftasında kadınların görev yaptığı ilçelerde belediye ve ilçe başkanlıklarını ziyaret etti, destek istedi.

  • Ege Postası
  • 11.01.2023 - 08:55

Alçay, kadın ilçe başkanlarından; Özlem Şan Oğuzhan (Aliağa), Didem Gültekin (Bayraklı), Hacer Taş Gültepe (Buca), Ayla Yılmaz (Foça), Sezen Şen (Menderes), Senem Gürer Solak (Seferihisar) ve Kadın Belediye Başkanları Filiz Ceritoğlu Sengel (Selçuk), Fatma Çalkaya (Balçova) ve İlkay Girgin Erdoğan’ı  (Karaburun) tek tek ziyaret etti. 

Fulya Alçay,  kadın ilçe ve kadın belediye başkanlarını ziyaret ederken, aynı ilçedeki erkek belediye başkanlarını ve erkek ilçe başkanlarını da ziyaret etmeyi unutmadı.

KADINLAR HER YERDE OLACAK

Ziyaret ettiği ilçe ve belediye başkanlarından destek isteyen Fulya Alçay, “Kadınlarla el ele vereceğim. Başta siyasette olmak üzere toplumun her alanında kadınların daha aktif yer alması ve sayılarının artması için çalışacağım. Çünkü ülkemizin bu karanlık dehlizden çıkmasında itici güç, kadınlar ve gençler olacaktır. Bu nedenle ben de gençliğime ve enerjime güveniyorum” diye konuştu.

Alçay, bu arada ziyaret ettiği ilçelerde özellikle il yönetiminde görev yaptığı süre içerisinde örgütlere verdiği destek ve katkılarından dolayı teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.