Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,0775
%-0.13
Altın 2.309,620
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gelecek Partisi İzmir'in yeni il başkanı belli oldu

Gelecek Partisi İzmir'in yeni il başkanı belli oldu

Kuruluşunun ardından yaklaşık bir buçuk yıl geçen Gelecek Partisi'nin İzmir'de beşinci il başkanı Onur Sivaslı oldu.

  • Ege Postası
  • 13.08.2021 - 09:59

EGEPOSTASI - 2020 yılının Ocak ayında Gelecek Partisi İzmir Teşkilatı'na Cem Kavur'un kurucu il başkanı atanmasının ve daha sonra istifa etmesinin ardından sırasıyla Mustafa Serhat Şener, Cüneyt İşçilik ve son olarak Hakan Yazar başkanlık koltuğuna oturmuştu. Yazar'ın görevden alınması sonrası merakla beklenen yeni il başkanı belli oldu. Yazar'ın yerine atanan Onur Sivaslı mazbatasını Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı. Sivaslı, partinin İzmir Teşkilatında 1.5 yılda 5 il başkanı oldu..

Öte yandan Gelecek Partisi’nin İzmir’deki ilk kurucusu ve partinin İzmir’deki en eski mensubu olan Kurucu Siyasi İşler Başkanı 1982 doğumlu Onur Sivaslı, İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından İzmir'deki en genç il başkanı unvanına da sahip oldu.



SİVASLI: EL ELE GÖNÜL GÖNÜL YÜREK YÜREĞE

Yeni il başkanı Sivaslı sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle: 

"Gelecek Partisi ailesinin kıymetli mensupları ve çok kıymetli vatandaşlarımız, Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun takdirleri;, Teşkilat Başkanımız Sayın Dr. Selim Temurci'in tensipleriyle İzmir İl Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Benden önce İzmir İl Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten ‘Hakan Yazar’ başkanımıza da bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Genel merkezdeki yeni görevinde başarılar diliyorum...

Değerli partililerimiz, dava arkadaşlarım,

İl Başkanlığının kolay bir görev olmadığını, işten ve aileden fedakârlık gerektirdiğini biliyorum. Bu görevin ne tür sorumluluklar içerdiğinin de bilincindeyim. Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımla birlikte, partimizin tüzüğü, değerleri ve amaçları doğrultusunda görevimizi yerine getirmeye çalışacağız. Bu çınar yaprağının altında vahdet, azim ve gayret en esaslı düsturumuz olacaktır.

Başarılı olabilmemiz, bizim gayretimiz kadar sizin desteğinize ve katkılarınıza da bağlıdır. Bunu bizden esirgemeyeceğinizi düşünüyorum.  Bu desteğinizle, genişleyen üye tabanı Yönetim Kurulu’nda daha iyi temsil edilecektir. Hepinizin gayretine, samimiyetine, davamıza olan sadakatine bizzat şahidim. Seçim atmosferine girdiğimiz yeni bir yapılanma döneminin eşiğinde sizlerin desteğine, önerilerine, uyarılarına her zamankinden daha çok ihtiyacımız olacak.  Bugüne kadar görev yapmış tüm arkadaşlarımızı kucaklayarak mazimize sahip çıkacağız. Bizim feda edecek, vazgeçecek bir tek bile yol arkadaşımız yoktur. El el, gönül gönüle, yürek yüreğe geleceğimizi inşa edeceğiz. Ufak tefek hesaplara takılı kalmayacağız. 'Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır' sözünü il başkanlığımıza işleyeceğiz.  Bizi birbirimize bağlayan Gelecek Partimizin hedefleri ve değerli Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hocamızın düsturlarıdır. Bunun dışında pusulamız yoktur.

Bugün Ankara’da gerekli evrak işlerini tamamlayıp yarın İzmir’e dönüyorum. Bismillah diyerek aynı gün çalışmalarımıza başlayacağız. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Unutmayın bu ülke de gelecekte bizim."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.