Dolar 32,5906
%0.36
Euro 34,7542
%0.06
Altın 2.497,810
%0.54
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Yücel'den yoğun Başkent mesaisi

CHP'li Yücel'den yoğun Başkent mesaisi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel bugün Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’yı ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 31.05.2022 - 20:57

EGEPOSTASI –  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel mnceki gün gittiği Ankara'da bugün önemli temaslarda bulundu.

Yücel güne  partisinin TBMM Grup Toplantısı’na katılarak başladı. İl Başkanı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını yerinde takip etti.

Yücel, toplantının ardından Kılıçdaroğlu’yu TBMM'deki makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP PM Üyesi Ednan Arslan ve İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç'ın yanı sıra Yücel gibi bir dizi program kapsamında Ankara'da bulunan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ve yönetimi de yer aldı.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, ziyaretin ardından çektirilen toplu fotoğrafı sosyal medya hesabından "İl Başkanımız Deniz Yücel, İzmir Milletvekilimiz Ednan Arslan, Seferihisar İlçe Başkanımız Senem Gürer Solak, Belediye Başkanımız İsmail Yetişkin ve örgütümüzle birlikte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik" notuyla paylaştı.

Yücel, daha sonra CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’yı da ziyaret etti. Yücel’in CHP lideri ve genel başkan yardımcılarına il ve ilçe örgütlerinin son durumu ve saha çalışmalarıyla ilgili geniş kapsamlı rapor sunduğu öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.