Dolar 32,5784
%0.28
Euro 34,9957
%0.07
Altın 2.456,770
%0.84
Bist-100 9.761,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yücel’den Vali Köşger’e ‘karşılama’ tepkisi

CHP’li Yücel’den Vali Köşger’e ‘karşılama’ tepkisi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, MHP Genel Devlet Bahçeli'yi havalimanında karşılayan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'e tepki gösterdi. Köşger'in diğer parti liderlerini karşılamadığını belirten Yücel, "İzmir Valisi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılamış. Diğer siyasi parti liderlerini de karşılıyor mu? Elbette hayır. Güce eğilmek, güce teslim olmak, devletin itibarını zedelemek işte böyle bir şey. Kendini devlet zanneden, ama partizanlık yapanların da devri kapanacak.Millet iktidarında hiç kimse iktidarımızın valisi veya memuru olmayacak." dedi.

  • Ege Postası
  • 24.10.2022 - 15:12

EGEPOSTASI-  CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, dün Manisa’da düzenlediği miting için İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılamaya giden İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'e sert tepki gösterdi.

'Ayrımcılık ve liyakatsizlik bitecek'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Deniz Yücel, Vali Köşger'in diğer parti liderlerini havalimanında karşılamadığına dikkat çekti.

İl Başkanı Yücel açıklamasında "İzmir Valisi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılamış. Diğer siyasi parti liderlerini de karşılıyor mu? Elbette hayır. Güce eğilmek, güce teslim olmak, devletin itibarını zedelemek işte böyle bir şey. Kendini devlet zanneden, ama partizanlık yapanların da devri kapanacak. Millet iktidarında hiç kimse iktidarımızın valisi veya memuru olmayacak. Herkes, milletin emrinde, devletin usul ve erkanına uygun hareket edecek. Bu ayrımcılık ve liyakatsizlik bitecek.'' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.