Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yemek dağıtım polemiği sürüyor: AK Partili Kişili’den Büyükşehir’e tepki

Yemek dağıtım polemiği sürüyor: AK Partili Kişili’den Büyükşehir’e tepki

Katip Çelebi Üniversitesi’nde üniversitenin yemek servisinin Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından okula alınmadığı Katip Çelebi Üniversitesi’nde üniversitenin yemek servisinin Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından okula alınmaması kent siyasetine bomba gibi düştü. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı. Büyükşehir'e tepki gösteren Kişili, ''Üniversite kenti İzmir’de 25 yıldır parmağını oynatmayan CHP zihniyeti; yemek yardımı adı altında ‘samimiyetten uzak, siyasete yakın’ bir kurgunun daha sahibidir!'' dedi.

  • Ege Postası
  • 21.10.2022 - 13:30

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi, artan ekonomik kriz nedeniyle yemek ihtiyacını dahi karşılamakta zorlanan öğrenciler için Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İ.Y.T.E Kampüsü, Kâtip Çelebi Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi olmak üzere 6 noktada ücretsiz yemek dağıtımına başlamıştı.

Ancak dün, yemek dağıtım noktalarından Katip Çelebi Üniversitesi’nde üniversitenin yemek servisinin Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından okula alınmadığı gündeme gelmiş ve rektörlük kararı nedeniyle öğrencilerin yerde yemek zorunda kaldığını gösteren görüntüler büyük tepki toplamıştı.

‘Samimiyetten uzak, siyasete yakın’

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı. CHP’yi hedef alan Kişili, ‘’İzin istemezler, "izin vermediler" derler; 12 yılda bir öğrenci yurdunun temelini atamazlar ama çok güzel yurt krizi çıkarırlar! IKÇÜ öğrencileri için İZBAN durağını çok görürler ama kapısının önünde gösteri yaparlar! İşte bildik CHP! CHP’li Büyükşehir; ‘Dostlar alışverişte görsün!’ listesine, çok yazıktır ki, gençlerimizi yine eklemiştir. Üniversite kenti İzmir’de 25 yıldır parmağını oynatmayan CHP zihniyeti; yemek yardımı adı altında ‘samimiyetten uzak, siyasete yakın’ bir kurgunun daha sahibidir!’’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.