Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0866
%-0.1
Altın 2.298,730
%0.93
Bist-100 8,98
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yücel’den AK Partili Sürekli’ye ‘Erdoğan örnekli’ yanıt

CHP’li Yücel’den AK Partili Sürekli’ye ‘Erdoğan örnekli’ yanıt

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin kendisine yönelik “üslup” ve “saldırı” eleştirilerine cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kullandığı bazı ifadeleri örnek göstererek yanıt verdi. Yücel, yaptığı açıklamada, “Kendi genel başkanlarının üslubunu aşağıda bilgilerine ve takdirlerine sunuyor, başka bir şey söylemeden, kararı da İzmir halkına bırakıyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.06.2022 - 16:54

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte koku sorunu üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı tunç Soyer’e yüklenmiş ve eleştirilerine CHP kanadından gelen yanıtlara da tepki göstermişti.

Sürekli, konuşmasında isim vermeden mevkidaşı CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e “üslup” konusunda gönderme yapmış ve “Eleştirilerimiz karşısında mevkidaşımız çıkıyor, üslup yönünden de tasvip edilmeyecek şekilde ağzına geleni söylüyor. Biz eleştiriyi saygı ile karşılıyoruz ama biz eleştiri yaptığımız zaman saldırıyla karşılaşıyoruz, hakaret görüyoruz.  Üslubumuzu bozmadan cevap vermeye, eleştiri yapmaya devam edeceğiz” demişti.

YÜCEL’DEN YANIT GECİKMEDİ

Öte yandan; Sürekli’nin CHP’li mevkidaşı CHP İzmir İl Başkanı Yücel’den yanıt gecikmedi. Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla “üslup” konusunda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kullandığı bazı ifadeleri örnek verdi.

Yücel yaptığı paylaşımda Erdoğan'ın kullandığı “zavallı, omurgasız, çürü ve sürtük” gibi tanımlamaları örnek gösterdi ve şu ifadeleri kullandı; “AKP’li mevkidaşım, bugün bize üslup eleştirisinde bulunmuş. Kendi genel başkanlarının üslubunu aşağıda bilgilerine ve takdirlerine sunuyor, başka bir şey söylemeden, kararı da İzmir halkına bırakıyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.