Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yücel’den ‘Başkent mesaisi’ değerlendirmesi: Kılıçdaroğlu’ndan yeni talimatlar

Başkan Yücel’den ‘Başkent mesaisi’ değerlendirmesi: Kılıçdaroğlu’ndan yeni talimatlar

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ziyaret sonrasında bazı değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu’na İzmir örgütünün çalışlarına ilişkin bilgilendirmelerde bulunduklarını kaydeden Başkan Yücel, Genle Başkan’ın örgüte verdiği talimatlar hakkında da bilgi verdi ve “Bu dönem en fazla sahada olmamız gereken dönem. Saha çalışmalarını artırdığımızı kendisiyle paylaştık. Özellikle gençlere ve ev kadınlarına yönelik çalışmalar yapmamız yönünde bir talimatı oldu” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.06.2022 - 14:17

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, geçtiğimiz günlerde bir dizi temasta bulunmak üzere Ankara’ya gitmişti.

CHP Grup toplantısına da katılan Başkan Yücel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştü ve örgütün İzmir çalışmalarına ilişkin rapor verdi.

Başkent ziyareti dönüşü sonrasında Egepostası’na ziyareti değerlendiren Yücel, önümüzdeki haftalarda Kılıçdaroğlu’nun İzmir’e geleceğini söyledi.

“BİZLERE AKTARDIKLARI MESAJLARI İLETTİK”

Kılıçdaroğlu’yla görüşmelerine ilişkin bilgi veren Başkan Yücel, İzmir’deki çalışmalar hakkında rapor sunduklarını belirtti ve “Çok verimli bir Ankara ziyareti gerçekleştirdik. Ziyaretimizde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na İzmir örgütümüzün 30 ilçede yaptığı çalışmalar, bu çalışmaların sonuçları ve planladığımız yeni çalışmalar hakkında ayrıntılı şekilde bilgi verdik. En önemlisi de, yaptığımız çalışmalarda esnafımızın, gençlerimizin, çiftçilerimizin kendisine iletmemiz için bizlere aktardığı mesajları ilettik. Görüştüğümüz tüm kesimler, İzmirli vatandaşlarımız AKP iktidarının yol açtığı krizler, yoksulluk ve adaletsizlik çıkmazından ülkeyi millet iktidarının ve Sayın Genel başkanımızın cumhurbaşkanlığının kurtaracağına inanıyor. Saha çalışmalarımızda görüştüğümüz İzmirli vatandaşlarımıza, bu mesajı Sayın Genel Başkanımıza ileteceğimize söz vermiştik ve sözümüzü tuttuk. Genel Başkanımızın gerçekleştireceği ilk İzmir ziyareti içinde yapmayı planladığımız çalışmalar ve programları kendisiyle paylaştık. Genel Başkanımız ile görüşmemizde, örgüt çalışmalarımız ve belediye hizmetlerimiz hakkında da bilgilendirmeleriniz oldu. Hem İzmirli vatandaşlarımızın desteğini hem de örgütümüzün kendisinin cumhurbaşkanlığı adaylığına olan tam desteğini ve inancını bir kez daha paylaştık” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN YENİ TALİMATLAR

Kılıçdaroğlu’nun verilen rapora ilişkin olumlu görüş belirttiğini ifade eden Yücel, İzmir’deki çalışmalarına ilişkin talimat da verdiğini belirtti ve “Çalışmalarımızı aktardık. Bu dönem en fazla sahada olmamız gereken dönem. Saha çalışmalarını artırdığımızı kendisiyle paylaştık. Genel Başkanımızın önümüzdeki haftalarda Haziran ayı içerisinde bir İzmir programı olacak. Bunun detaylarını görüştük. Özellikle gençlere ve ev kadınlarına yönelik çalışmalar yapmamız yönünde bir talimatı oldu” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.