Dolar 32,5862
%0.34
Euro 34,8456
%0.33
Altın 2.497,260
%0.51
Bist-100 9.648,00
%1.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li vekil Serter’in o sözleri il yöneticilerini çileden çıkardı

CHP’li vekil Serter’in o sözleri il yöneticilerini çileden çıkardı

CHP İzmir İl Örgütü’nün geçtiğimiz günlerde Bergama’daki saha çalışmasında CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter ile bazı il yöneticileri arasında “ayağa kalkmama” gerginliğinin yaşandığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 26.08.2021 - 17:07

EGEPOSTASI- (Kulis Haber)- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü, saha çalışmaları kapsamında Bergama’da vatandaşlarla ve üretcilerle bir araya gelmişti.

İl Başkanı Deniz Yücel öncülüğünde, İzmir milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel, Mahir Polat ve Bedri Serter’in de katıldığı, ilçe ziyaretinde Serter’den heyeti şaşırtan aynı zamanda tepki toplayan bir çıkış geldiği iddia edildi.

Milletvekili Serter’in iki gün süren Bergama ziyaretinin ilk gününde Kurfallı Köyü’nde üreticilerle bir araya gelinen toplantıda, il yöneticilerine “Bunlar da biz milletvekillerini görünce ayağa kalkmıyorlar” dediği öne sürüldü.

İddiaya konu olay şu şekilde gerçekleşti; 3 Ağustos’ta Kurfallı Köyü kahvehanesinde düzenlenen toplantıda CHP heyeti toplantı masasına gelirken, o sırada üreticilerle bir arada olan il yöneticilerinin, heyeti görünce ayağa kalkmadığı ve Serter’in bu durumu eleştirerek “Bunlar da biz milletvekillerini görünce ayağa kalkmıyorlar” dediği öğrenildi.

Serter’in bu sözlerini duyan bazı il yönetcilerinin çileden çıktığı ve kendi aralarında “Bu kendini ne zannediyor. Kim oluyor ki” diyerek tepki gösterdikleri ileri sürüldü.

Yaşanan gerilim toplantı öncesi soğuk rüzgarlar estirirken, olayın saha çalışması ve toplantının önüne geçmemesi için daha fazla uzatılmadığı ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.