Dolar 32,4883
%0.13
Euro 34,8228
%0.29
Altın 2.489,920
%1.12
Bist-100 9.535,00
%0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Saygılı İl Başkanlığına yeşil ışık yaktı

CHP’li Saygılı İl Başkanlığına yeşil ışık yaktı

CHP İzmir İl Başkanlığı için kulislerde ismi geçen CHP Geçmiş Dönem Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı, ‘’Parti görev verirse İl Başkanlığı görevini seve seve yaparım’’ ifadelerine yer verdi. Öte yandan CHP’yi demokrasi üzerinden eleştiren Saygılı, ‘’Bizde kongre belirleme süreçleri demokratik değil. Partimizin demokratik duyarlılığını ve dinamizmini köreltmeyelim. Demokratik kanalları bulmaya çalışalım. Süreç atama süreci’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 09.11.2022 - 17:08

EGEPOSTASI- CHP Geçmiş Dönem Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı Büyük İzmir TV’de Birol Soylu ile 10. Köy programına konuk oldu. 
 
6’lı Masaya tuzak çağrısı 

6’lı Masa’ya çatışma tuzağına düşmeyin çağrısı yapan Hüseyin Saygılı, ‘’20 yıldır AK Parti hükümeti var ve devleti yönetiyor ama artık yıprandı. 6’lı Masa iktidara gelmek istiyor. Bütün bu gerilimler iktidarı ele geçirmenin yarattığı sonuçlardır. Bu stres birikmesi dolayısıyla çatışma tuzağına bizi çekebilir. Buna asla gelinememli ve çatışma dilinden uzak durulmalı. Cumhur İttifakı beka ve terör meselesi yapacak ve buradan beslenecek. Seçmenimizi, partililerimi ve diğer parti üyelerine çağrıda bulunmak istiyorum. 6 ayı çok sakin bir şekilde, tuzağa düşmeden seçimleri almamız gerekir’’ dedi. 

'Parti görev verirse İl Başkanlığı görevini seve seve yaparım'

İl Başkanlığı adaylığına sıcak bakan Saygılı, ‘’1986 yılından bu yana partinin her kademesinde görev aldım. Hiçbir zaman özel olarak kariyer planlaması yapmadım. 2018 yılında PM üyeliği yapmıştım, gidip dosyamı aldım ve müracat etmeden döndüm. Aday olmadım. İl Başkanlığı ile ilgili kongre süreçlerinde ismim geçti. Bizde kongre belirleme süreçleri demokratik değil. Partimizin demokratik duyarlılığını ve dinamizmini köreltmeyelim. Demokratik kanalları bulmaya çalışalım. Süreç atama süreci. Benim söyleyeceğim bir şey değil. Kongre olsa oturup konuşuruz ve oradan yürürüz. Benim gibi 40 yılını partide geçiren biri partim görev verirseden başka cümle kuramıyor. Parti görev verirse İl Başkanlığı görevini seve seve yaparım’’ ifadelerine yer verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.