Dolar 32,5405
%0
Euro 35,0105
%0.52
Altın 2.426,120
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’den Tire’de yoğun mesai: Atama için kimlerin ismi geçiyor?

CHP’den Tire’de yoğun mesai: Atama için kimlerin ismi geçiyor?

CHP Tire'de Hakan Şenoyar’ın görevden alınmasının ardından gözeler ilçeye atanacak ismin kim olacağına çevrildi. Edinilen bilgilere göre; CHP İzmir İl Yöneticileri Hüseyin Kızılkaya ve Cumhur Dereli dün atanacak ismin belirlenmesi için ilçede bazı görüşmeler yaptılar. Atanacak kişi için ise 3 ismin öne çıktığı öğrenildi. 

  • Ege Postası
  • 13.10.2021 - 12:46

EGEPOSTASI- CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, geçtiğimiz Cuma günü ilçede kurulmak istenen mermer ocağına dikkat çekmek için yarı çıplak bir kadın görseliyle sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı.

Paylaşım kamuoyunda büyük tepki toplarken Pazartesi günü olağanüstü toplanan CHP İl Yönetim Kurulu, Şenoyar’ı görevden almıştı.

KİM ATANACAK?

Şenoyar’ın görevden alınmasının ardından gözler, ilçeye atanacak ismin kim olacağına çevrildi.

Edinilen bilgilere göre; CHP İzmir İl Yöneticileri Hüseyin Kızılkaya ve Cumhur Dereli dün atanacak ismin belirlenmesi için ilçede birtakım görüşmeler yaptılar.

İlçe başkanlığının anahtarını Şenoyar’dan alan yöneticilerin, anahtarı Tire Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili’ne teslim edildiği öğrenildi. 

Öte yandan; yöneticilerin, ilçeye atanacak ismin belirlenmesi için titiz bir çalışma yaptığı belirtilirken ilçe başkanlığında partililerle görüştükleri ifade edildi. Yöneticilerin ayrıca, Savaş Ağan ve Ali Gemici gibi partinin tecrübeli eski ilçe başkanlarından da görüş aldıkları aktarıldı.

KİMLERİN İSMİ GEÇİYOR? 

Görüşmelerden sonuç alınması durumunda ilçeye atamanın yarın yapılacağı belirtilirken geçici başkanlık için ilçe eski başkanları İsmail Güleç, Nejat Bozkurt ve Şenol Sardoğan’ın isimlerinin geçtiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.