Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’de tepki çeken davet: ‘Birleştirme değil, ayrıştırma’

CHP’de tepki çeken davet: ‘Birleştirme değil, ayrıştırma’

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay’ın pandemi öncesinde ilçe örgütünü daha iyi bir yere getirmek ve partililerin tecrübelerinden faydalanmak adına kurduğu Danışma Kurulu’nun ilk toplantısına partinin bazı isimlerinin davet edilmemesi tepki topladı. Davetteki bu tavır “birleştirme değil, ayrıştırma” olarak yorumlandı.

  • Ege Postası
  • 17.06.2021 - 15:13

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karabağlar İlçe Başkanı MehmetTürkbay, partiyi ve ilçe örgütünü daha iyi bir yere getirmek ve partililerin tecrübelerinden faydalanmak adına Danışma Kurulu oluşturmuş ancak kurul, pandemi nedeniyle hiçbir toplantı yapamamıştı.

Öte yandan; Başkan Türkbay, partililere kurulun ilk toplantısı için 17 Haziran tarihli davet gönderdi. Ancak, davetin ilçede bazı isimlere gönderilip bazılarına gönderilmemesi tepki çekti.

Davate özellikle CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Özkan Tice ve Çetin Özdemir ile ilçe eski yöneticileri ve iki dönem ilçe başkanlığı yapan Ali İhsan Yıldız gibi isimlere davet edilmemesi dikkat çekti.

Öte yandan bu durum, parti kulislerinde "birleştirmeden çok ayrıştırmaya" yönelik bir hamle olarak yorumlandı.

Söz konusu davette şu ifadelere yer verildi; “İlçe bünyemizde, deneyimlerinizden faydalanmak ve ilçe yönetimine katkı koymak adına; siz değerli, tecrübeli, partiye emek vermiş dostlarımızdan bir Danışma Kurulu oluşturulmasına karar verilmişti. Ancak pandemi nedeniyle bugüne kadar bir araya gelme şansımız olmadı.

Bu nedenle 17 Haziran 2021 Perşembe günü saat 17.00’de Üçyol Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri’nde siz değerli partililerimizi tanışma ve bilgilendirme toplantııs için bekliyoruz.
Şimdiden koyacağınız katkı nedeniyle ilçemiz adına teşekkür ederim.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.