Dolar 32,4566
%0.24
Euro 34,6478
%0.18
Altın 2.391,130
%0.46
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DEVA İzmir’de kongre zamanı: Ali Babacan da geliyor

DEVA İzmir’de kongre zamanı: Ali Babacan da geliyor

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, İzmir’de ilçe kongrelerine start verdiklerini açıkladı. Haftaya ilk kongreleri yapmaya başlayacaklarını belirten Başkan Ösen, “23 Haziran Çarşamba günü Kiraz İlçe açılışımız ile başlayacağız. Ardından öğleden sonra Ödemiş kongremiz olacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.06.2021 - 17:41

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Ali Babacan’ın Genel Başkanı olduğu Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, geçtiğimiz Mart ayında resmi olarak kurulmuştu.

Kuruluşun ardından illerde örgütlenme çalışmalarına hızla başlayan DEVA Partisi’nde İzmir İl Başkanlığı’na ise geçtiğimiz ekim ayında EGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapmış Seda Kaya Ösen atanmıştı.

İLÇE KONGRELERİ BAŞLIYOR

Başkanlık görevine gelmesiyle birlikte örgütlenme çalışmalarına başlayan DEVA Partisi’si İzmir’de kongreler önümüzdeki hafta başlıyor.

Konuya ilişkin Egepostası’na konuşan Başkan Ösen, ayrıntılı programın önümüzdeki günlerde paylaşılacağını söyledi ve “Mahalle ve sandık yöneticilerinin atanması kısmına geçtik. İzmir’de ilk kongrelerimizi Genel Başkanımızın da katılımıyla önümüzdeki hafta yapmaya başlayacağız. 23 Haziran Çarşamba günü Kiraz İlçe açılışımız ile başlayacağız. Ardından öğleden sonra Ödemiş kongremiz olacak. 24 Haziran sabah saat 11.00’de Narlıdere Kongremizi yapacağız. Onun ardından da Balçova ilçe açılışımız olacak. Haftada iki kongre yapmayı planlıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.