Dolar 32,5853
%0.34
Euro 34,8063
%0.21
Altın 2.505,070
%0.83
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Tire’de yeni rozetler takıldı

CHP Tire’de yeni rozetler takıldı

Geçtiğimiz haftalarda partiden 329 kişinin istifa ettiği iddialarıyla gündeme gelen CHP Tire’de üye çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 10 gün önce partiye üye olan 100 yeni üyeye CHP rozetini takan CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, dün 40 yeni üyeye daha CHP rozetini taktı. 

  • Ege Postası
  • 24.02.2021 - 14:06

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz haftalarda Tire’de Muharrem İnce'yi destekleyen 329 CHP üyesinin partiden istifa ederek Memleket Hareketi’ne geçtikleri iddiaları gündeme oturmuştu.

İstifa iddialarının ardından konuşan CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etmiş ve yalnızca 29 kişinin istifa ettiğini söylemişti.

Başkan Şenoyar, istifaların hemen ardından 100 kişiye parti rozeti takmış ve "Gidenlerin yerini fazlasıyla doldurduk" demiş ve üye sayısının günbegün artacağı mesajını vermişti.  

Üye çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Şenoyar, partiye yeni üye olan 40 kişiye daha parti rozetini taktı.

Başkan Şenoyar, yeni katılımlara ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi; “CHP'li olmak ve CHP li gibi davranmak bir ayrıcalıktır.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün iki mirasından biri olan CHP ye katılımlar tüm hızıyla devam ediyor. AKP'den ve İYİ Parti'den CHP’ye katılımlar devam ediyor. AK Parti’den istifa ederek partimize katılan Çağlar Bezirgan, Ali Geçit,Ozan Özkan, Mehmet Gelin, Ömer Uyar, Hürzade Özkan, İYİ Parti üyeliğinden istifa edip partimize katılan Mustafa Akkaya ve partimize yeni üye olan, Nail Bağcı, Vesile Çekener, Adnan Aydınlıoglu, Ebru Seckîn, Osman Özden, İpek Kervan, Olcay Şahin, Barış Yavaş, Yılmaz Günaydın, Mehmet Özkaya, Süleyman Ukil, Hatice Öztürk, Hediye Ukil, Erdem Gümüş, Durmuş Ali Kızıldağ, Mustafa Akkaya, Hilmi Capaz, Selçuk Olgun, Mehmet Atilla Özgün, Nihat Gündüz, Sevzat Ege,Engin Kala, Faik Acar, Hürzade Özkan, Cihangir Tuğrul, Berna Şengün, Alper Endes, Hayri Erburhan, Şakir Bozdağan, Fikret Serin, Seçil Karaduman, Hüseyin Çetin'e partimize katılımlarından dolayı hoş geldiniz diyoruz. ‘İçinde bulunduğumuz durumdan kurtulmanın tek yolu CHP’ diyen bu yeni yol arkadaşlarımızı kutluyor, ülkemiz ve partimiz için hayırlı olsun diyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.