Dolar 32,3572
%-0.38
Euro 34,7447
%-0.18
Altın 2.394,510
%-1.16
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir İl Kongresi’ne koronavirüs şoku

AK Parti İzmir İl Kongresi’ne koronavirüs şoku

Geçtiğimiz gün Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve yoğun katılım nedeniyle tepki toplayan AK Parti İzmir İl Kongresi, kongreye katılanların koronavirüs testlerinin pozitif çıkmalarıyla gündeme gelmeye başladı. Kongreye katılan AK Parti 27. dönem İzmir 1. bölge 6. sıra milletvekili adayı Emre Cemil Ayvalı’nın koronavirüs testi pozitif çıktı.

  • Ege Postası
  • 24.02.2021 - 11:46

EGEPOSTASI- 22 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilen AK Parti İzmir İl Kongresi, kongre sosyal mesafe kurallarının hiçe sayılması nedeniyle sadece İzmir değil Türkiye’de de gündem olmuştu.

Yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı ve Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongre basında ‘lebalep’ kongre olarak verilmiş ve muhalefet kanadından büyük tepkiler almıştı.

CHP Genlel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İzmir milletvekilleri başta olmak üzere birçok siyasetçi, pandemi döneminde halk sağlığı gözetilerek birçok işletme kapalıyken binlerce kişiyle kongre yapılmasını eleştirmişti.

Kongreye girişlerde parti delegeleri ve basın mensuplarının koronavirüs testi şart koşularak alınırken kongre sonrasında AK Partili siyasetçilerden ilk koronavirüs haberi geldi.

Son olarak, Genel Merkez Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi'nde MKYK Üyesi seçilen ve Halkla İlişkiler Başkanlığını görevinde de bulunan AK Parti 27. dönem İzmir 1. bölge 6. sıra milletvekili adayı Emre Cemil Ayvalı, koronavirüse yakalandı. 

Ayvalı, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu ve şu ifadeleri kullandı; “Bugün bazı rahatsızlıklarım sebebiyle yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Dualarınızı bekliyorum. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.”

KONGREDE DİKKAT ÇEKEN KARELER

Öte yandan, kongrede protokolde yer alan Ayvalı birçok isimle yakın temasa girmiş ve bu anlar fotoğraf karelerine yansımıştı.

Ayvalı’nın birlikte poz verdiği isimlerden biri ise Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar olmuştu. 

Ayvalı ayrıca 24. ve 25. dönem AK Parti İzmir eski Miletvekili Nesrin Ulema ile de fotoğraf çektirmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.