Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Menemen’de karar verildi: Başkan o isim oldu

CHP Menemen’de karar verildi: Başkan o isim oldu

Geçtiğimiz ay Turan Erdoğan ve ilçe yönetiminin görevden alınmasının ardından gözler, CHP Menemen’de yeni ilçe başkanını kim olacağına çevrilmişti. CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği topantıda, Ömer Güney’i Menemen İlçe Başkanı olarak atadı.

  • Ege Postası
  • 20.04.2021 - 17:01

EGEPOSTASI- Serdar Aksoy’un Menemen Belediye Başkanı iken “zimmet ve irtikap” soruşturması kapsamında tutuklamasının ardından CHP Menemen’de başlayan çalkantılı süreç Belediye Başkan Vekili seçimi ile devam etmişti. 

Yaşanan gelişemlerin ardından CHP Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan ve yönetimi, İl Yönetimi’nin kararıyla görevden alınmıştı. Erdoğan’ın görevden alınmasının ardından ilçeye başkan olarak atanacak ismin kim olcağı merak konusu olmuştu. 

CHP İzmir İl Yönetimi, bugün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında, yaklaşık bir aydır devam ettirilen aday belirleme çalışamalarını noktaladı ve CHP Menemen İlçe Başkanı olacak isme karar verdi.

Yapılan görüşmeler sonucunda, 2019 Yerel Seçimlerinde Menemen Belediye Başkanı aday adayı, son kongrede CHP Menemen İlçe Başkan adayı ve Serdar Aksoy döneminde Belediye Başkan Yardımcısı olan Ömer Güney’i Menemen İlçe Başkanı olarak atadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.