Dolar 32,5895
%0.35
Euro 34,8030
%0.2
Altın 2.499,300
%0.6
Bist-100 9.453,00
%-0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Çelik'in aşı iddiasına AK Parti'den jet yanıt

CHP'li Çelik'in aşı iddiasına AK Parti'den jet yanıt

AK Parti İzmir İl Başkanlığından, CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik'in, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve bir grup AK Partili yöneticinin Tepecik Hastanesinde aşı oldukları iddiasına jet yanıt geldi.

  • Ege Postası
  • 16.01.2021 - 20:52

EGEPOSTASI- Sağlık çalışanlarına, Çin'den getirtilen CoronaVac aşısı uygulanması devam ederken, CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik flaş bir iddiada bulundu. CHP'li Çelik, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve bir grup AK Partili yöneticinin Tepecik Hastanesinde aşı olduklarını öne sürerken, "Sağlık çalışanı mısınız, 65 yaş üstü müsünüz'" diye sordu.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, CHP'li Çelik'in Kerem Ali Sürekli ve parti il yöneticilerinin Covid-19 aşısı yaptırdığına yönelik iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Sürekli'nin İzmir'deki siyasi partilerin il başkanları ile birlikte aşı yaptırmak istediğini daha önce kamuoyuna duyurduğu ve çağrıda bulunduğu hatırlatıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Resmi Twitter Hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"1-Bazı CHP mensupları; İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli ve il yöneticilerimizin aşı olup olmadıklarını merak etmekte; ayrıcalıklı olup olmadığını sorgulamaktadır. Bu sorulara yanıtımız şudur:

Sürekli’nin katıldığı bir programdaki açıklamaları paylaşıldı.

“Tabii ki sıram geldiği zaman aşı olacağım. Kanuni şartlar gereği; 65 yaş altında olduğum için ve kronik bir rahatsızlığım olmadığı için ben ikinci ya da üçüncü aşamada sıra gelebilir herhalde. Sayın bakanımız ve bilim kurulunun işaret ettiği gibi yapılan sıralamada bize ne zaman sıra gelirse o zaman kesinlikle aşı olacağım. İkinci aşamada şöyle bir cümle var. Görevi gereği toplum içinde fazla olan kişiler o sınıfa giriyorsak yani ben giriyorsam aynı zamanda CHP’li, MHP’li, İYİ Partili mevkidaşlarım ne zaman hakkımız gelirse o zaman. Belki hep beraber oluruz. Buradan bir çağrı yapayım. Hep beraber aşı olalım. Topluma da örnek olsun.”

2-İl Başkanımız Sayın Sürekli; kamuoyuna yaptığı bir açıklamasında, İzmir’deki siyasi partilerin il başkanları ile birlikte aşı olmak istediğini bizzat ifade etmiş ve bir çağrıda bulunmuştur. İfadesinin ve çağrısının arkasındadır. Yani; kendisi henüz aşı olmamıştır!

3-İl Başkanımız; yeri ve zamanı geldiğinde İzmirlilere örnek olacak bu adımı il başkanları ile birlikte atmak arzusundadır. Kimsenin şüphesi olmasın ki; İl Sağlık Müdürlüğümüz; hiçbir zafiyete izin vermeksizin, aşılama planlamasını yapmıştır ve başarı ile uygulanmaktadır."

HIZAL'DAN TEPKİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da konuya ilişkin, “CHP iftira siyasetinde yine en ön sırada. Bu yalanlarınızın kimseye bir faydası yok.” Açıklamasında bulundu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.