Dolar 32,4786
%-0.19
Euro 34,9606
%0.38
Altın 2.436,080
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Çelik'ten aşı iddiası: AKP İzmir İl başkanı ve bir grup yöneticinin aşı olduğu söyleniyor

CHP'li Çelik'ten aşı iddiası: AKP İzmir İl başkanı ve bir grup yöneticinin aşı olduğu söyleniyor

Yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınına karşı ön saflarda mücadele veren sağlık çalışanlarına, Çin'den getirtilen CoronaVac aşısı uygulanması devam ederken, CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik flaş bir iddiada bulundu. CHP'li Çelik, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve bir grup AK Partili yöneticinin Tepecik Hastanesinde aşı olduklarını öne sürerken, "sağlık çalışanı mısınız, 65 yaş üstü müsünüz'" diye sordu.

  • Ege Postası
  • 16.01.2021 - 19:51

EGEPOSTASI- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri, aşı önceliği listesinde birinci sırada sağlık çalışanları olarak belirledi.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunca analizleri tamamlandıktan sonra "Acil Kullanım Onayı" verilen CoronaVac aşısı, ülke genelinde sağlık çalışanlarına uygulanmaya devam ediyor. 

Aşılama işlemi devam ederken, tartışmaları da beraberinde getirdi. Bazı AK Partili isimlerin aşı olduğu fotoğfrafları sosyal medyada paylaşmaları üzerine vatandaşlar tepki gösteriyor.

Öte yandan CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik flaş bir iddiada bulundu. Çelik sosyal medyadan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve bir grup AK Partili yöneticinin aşı olduğunu öne sürerken, "sağlık çalışanı mısınız, 65 yaş üstü müsünüz'" diye sordu.

CHP'li Çelik paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"AKP İzmir İl başkanı ve bir grup yöneticinin Tepecik Hastanesinde aşı oldukları söyleniyor. Bu haber doğru mu sayın il başkanı'

Eğer doğruysa sormak isterim sağlık çalışanı mısınız, 65 yaş üstü müsünüz'

Yoksa siz de sırasını beklemeyen torpillilerden misiniz'!

#AşıdaTorpilOlmaz"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.