Dolar 32,5784
%0.28
Euro 34,9957
%0.07
Altın 2.456,770
%0.84
Bist-100 9.761,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP kulislerinde flaş iddia: İl başkanlığı için o isim önerildi

CHP kulislerinde flaş iddia: İl başkanlığı için o isim önerildi

Haziran 2023’te yapılması planlanan genel seçimler öncesi, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in il başkanlığından istifa ederek milletvekili adayı olacağı iddiaları ve Yücel’in yerine kimin aday olacağına ilişkin kulislerdeki hareketlilik artarken il başkanlığı için flaş bir isim gündeme geldi. Yeni il başkanı olarak Türk Parlamenter Birliği Başkanı ve 22. Dönem CHP İzmir Milletvekili Sayın Erdal Karademir’in adının kulislerde konuşulmaya başladığı ve bazı partililerin Genel Merkez’e Karademir’in adını önerdiği iddia edildi

  • Ege Postası
  • 11.11.2022 - 14:39

EGEPOSTASI- Haziran 2023’te yapılması planlanan genel seçimler öncesi, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in il başkanlığından istifa ederek milletvekili adayı olacağı iddiaları ve Yücel’in yerine kimin aday olacağına ilişkin kulislerdeki hareketlilik artarak devam ediyor. 

Seçim tarihi yaklaşıldıkça ve milletvekili aday adaylarına ilişkin iddiaların ortaya atılmasıyla birlikte bazı isimler ortaya atılırken il başkanlığı simler de ortaya çıkmaya başlamıştı.

İl başkanı adaylığında ismi sıkça anılan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Örnekköy'deki kentsel dönüşüm çalışmalarının bir etabının yapım işini alan kooperatifin başkanlığını yapan Şenol Aslanoğlu için CHP İzmir Milletvekili ve YDK üyesi Mahir Polat’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştüğü ileri sürülürken  İl Başkanı Deniz Yücel’in ise istifasının ardından il başkanlığı görevine geçecek kişinin il yönetiminden biri olmasını istediği ve bu ismin İl Saymanı Leman Tunus olduğu ifade edilmişti.

KULİSLERDE YENİ BİR İSİM KONUŞULMAYA BAŞLANDI

Öte yandan; il başkanlığı için flaş bir isim daha ortaya atıldı. 

İl başkanlığı için Türk Parlamenter Birliği Başkanı ve 22. Dönem CHP İzmir Milletvekili Sayın Erdal Karademir’in adının da kulislerde konuşulmaya başladığı öne sürüldü.

Tecrübeli bazı partililerin yeni il başkanı için “abi formülünü” destekledikleri belirtilirken Kandemir adının il başkanlığı için Genel Merkez’e önerildiği iddia edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.