Dolar 32,5146
%0.21
Euro 34,7352
%0.04
Altın 2.488,270
%1.06
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir sahaya indi: İlk durak Bergama

CHP İzmir sahaya indi: İlk durak Bergama

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir milletvekilleri, ilçe ziyaretleri kapsamında Bergama’da sahaya indi. Kurfallı Köyü üreticileriyle bir araya gelen CHP heyeti sorunları dinleyerek çözüm önerilerini sundular.

  • Ege Postası
  • 03.08.2021 - 12:16

EGEPOSTASI– Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan ‘tam kapanma’ sürecinin sona ermesiyle birlikte ara verilen saha çalışmalarına yeniden start veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü, çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda, İl Başkanlığı koordinasyonunda partinin İzmir milletvekillerinin, sahaya inerek sorunları yerinde tespit edip vatandaşlarla birebir iletişime geçmelerine kararı alındı.

Öte yandan; CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in, bayram sonrasında CHP İzmir milletvekilleriyle yaptığı toplantıda saha çalışmalarının ayrıntıları şekillendirilerek çalışmalara, CHP’nin oy oranlarının düşük olduğu ilçelerden başlanmasına ve bu bölgelere ağırlık verilmesine karar verilmişti.

İLK SAHA ÇALIŞMASI BERGAMA’DAN BAŞLADI

Çalışmalar kapsamında CHP İzmir milletvekilleri saha çalışmalarının ilk adımını Bergama’da attılar. 

İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel, Mahir Polat, Bedri Serter, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz, Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan ve il yönetcileri, Bergama ilçesi Kurfallı Köyü üreticileriyle bir araya geldi. 

Üreticilerin ürünlerinin ekilmesinden satışına kadar yaşadıklarını sorunları ve taleplerini dinleyen CHP heyeti, çözüm önerilerini anlattılar.

İl Başkanı Yücel, "Bergama programımız Tepeköy, Yalnızev ve Küçükkaya köyleri ziyaretiyle devam ediyor. Pandemide kaderlerine terk edildiler, tarımsal faaliyetlerinde yalnız bırakıldılar ama her şeye rağmen üretimden vazgeçmediler. Biz de onlardan vazgeçmedik, buralarda olmaya devam edeceğiz." dedi.

CHP heyeti BERTO’yu ziyaret etti

İl Başkanı Yücel ve CHP İzmir milletvekilleri, Bergama Ticaret Odasında (BERTO) oda başkanlarıyla da bir araya geldi.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper'in ev sahipliğini yaptığı görüşmede, CHP İzmir milletvekilleri Bedri Serter, Özcan Purçu, Mahir Polat, Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel yer aldı.

Ürper, kurulma aşamasındaki Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri sayesinde yakın gelecekte bölgeye yeni yatırımcıların geleceğini söyledi.

Altyapı olarak bu talebe hazır olmaları gerektiğini belirten Ürper, milletvekillerine bilgi verdi.

Ürper, Kozak Çam Fıstığı ve Dikili Marina Projesi çalışmalarını da aktardı.

Ziyaretlerin ardından heyet, saha çalışmaları notlarını raporlaştırarak Genel Merkez’e sunacak. 

YANGIN ŞEHİDİNİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

CHP heyeti, üreticilerle gerçekleştirilen buluşmanın ardından geçtiğimiz hafta Antalya Manavgat’ta çıkan yangının söndürülmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen destek ekibinin içinde olan ve çalışmalar sırasında şehit olan Erdal Tovka’nın ailesine taziye ziyaretinde de bulundu.

Başkan Yücel, ziyareti sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı; “Manavgat'ta yangın söndürme çalışmalarında şehit olan Bergamalı Erdal Tovka'nın Tırmanlar köyünde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Şehitimize Allah’tan rahmet diliyor kederli ailesine başsağlığı diliyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.