Dolar 32,5149
%0.09
Euro 34,9775
%0.02
Altın 2.439,850
%0.15
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Başkanlığı sordu: Mafyadan aylık 10 Bin Dolar alan siyasetçi kim?

CHP İzmir İl Başkanlığı sordu: Mafyadan aylık 10 Bin Dolar alan siyasetçi kim?

CHP İzmir İl Başkanlığı parti binasına bu kez de "Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?" pankartı astı. Pankartın asıldığını, sosyal medya hesabından paylaşan İl Başkanı Deniz Yücel, “ 1 soru 1 cevap mafyadan aylık 10 Bin dolar alan siyasetçi kim?” diye sordu.

  • Ege Postası
  • 03.06.2021 - 14:22

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı videoda, ‘mafyadan aylık 10 bin dolar’ alan bir milletvekili olduğunu iddia etmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise katıldığı bir canlı yayında milletvekilinin kim olduğunu bildiğini ancak bu ismi Cumhuriyet Savcısına söyleyeceğini belirtmişti.

İddiaların ardından ‘mafyadan aylık 10 bin dolar’ aldığı öne sürülen vekilin kim olduğu kamuoyunda merak edilirken, muhalefet cephesi ise vekilin kim olduğunu İçişleri Bakanı Soylu’ya sormaya devam ediyor.

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanlığı parti binasına "128 milyar dolar nerede?" pankartının ardından bu kez de "Mafyadan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?" pankartı astı.

“SORMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu ifadelere yer verdi;

“1 Soru 1 Cevap. Mafyadan aylık 10 Bin Dolar alan siyasetçi kim? Akp’li İçişleri Bakanının çok iyi bildiği ama açıklamaya cesaret edemediği ismi öğrenene kadar sormaya devam edeceğiz!”

Ayrıca suç örgütü lideri Sedat Peker sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘mafyadan aylık 10 bin dolar’ aldığı öne sürülen vekilin kim olduğunu Pazar günü yayınlayacağı yeni 9. videoda açıklayacağını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.