Dolar 32,3904
%-0.1
Euro 34,7094
%-0.27
Altın 2.418,830
%-0.67
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal’dan Başkan Soyer’e videolu trafik eleştirisi

AK Partili Hızal’dan Başkan Soyer’e videolu trafik eleştirisi

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, paylaştığı "Bir ulaşım hikayesi" adlı video ile İzmir’in trafik sorunu üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i eleştirdi.

  • Ege Postası
  • 02.06.2021 - 15:41

EGEPOSTASI- İzmir’in kangren haline gelen ve pandemi sürecinde normalleşme dönemine girilmesiyle birlikte daha da belirginleşen trafik sorunu üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yöneltilen eleştiriler devam ediyor.

Son olarak İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, paylaştığı bir video ile İzmir’in trafik sorunu üzerinden Başkan Soyer’i eleştirdi.

Başkan Soyer’in adaylık ve başkanlığı süresince 111 noktada kavşak düzenlemeleri gerçekleştirileceği, trafiğin yer altına alınacağı gibi trafik sorununa çözüm olacağını açıkladığı ifadelerinden derlenen videoda, trafik iyileştirilmesinin başlayacağı kritik noktaların mevcut durumları gösterildi.

Hızal, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Tunç Soyer'in İzmir trafiğiyle imtihanını İzmirli hemşehrilerimizin takdirine sunuyorum. 2 senede 20 milyar TL harcadınız ama yine de şehrimizi bir adım ileriye götüremediniz Tunç Soyer. Beceremediniz; 2024'te İzmir, çözüm odaklı AK Belediyecilik anlayışıyla kavuşacak!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.