Dolar 32,5972
%0.26
Euro 34,7538
%0.26
Altın 2.420,130
%-0.52
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de 2. bölge zirvesi: Yücel'den ilçe başkanlarına yeni talimatlar

CHP İzmir'de 2. bölge zirvesi: Yücel'den ilçe başkanlarına yeni talimatlar

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün partinin 2. Bölge ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Yücel’in toplantıda, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Ankara ziyareti hakkında bilgi verirken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı ve PM üyeleriyle yapılacak saha çalışmasının ayrıntılarını paylaştığı öğrenildi. Yücel’in ayrıca ilçe başkanlarına seçimlerde sandık güvenliğine vurgu yaptığı ve sandık görevlilerinin bir an önce belirlenmesi yönünde talimat verdiği öğrenildi. Toplantının ana gündem maddesinin ise seçime hazırlık olduğu ifade edilirken Başkan Yücel'in, "“Kuvvetle muhtemel Kasım 2022’de bir erken seçim bekleniyor, konjonktür onu gösteriyor. Ona göre seçimlere yönelik çalışmalarını yürüten dediği” belirtildi.

  • Ege Postası
  • 08.06.2022 - 12:14

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- 2023 seçimlerine yaklaşılırken saha çalışmalarını örgüt temaslarını artıran CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün 2. Bölge Parti Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner sabah saatlerinde Karşıyaka'da 2. bölge ilçe başkanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Toplantının ana gündem maddeleri ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti, saha çalışmaları ve seçimlerdeki sandık güvenliği olurken birinci gündem maddesi ise seçime hazırlık oldu.

Toplantıda, Başkan Yücel’in geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Ankara ziyaretine ilişkin ilçe başkanlarına bilgi verdiği ifade edilirken, genel başkanın talimatlarını ilçe başkanlarına ilettiği belirtildi. 

Yücel’in önümüzdeki hafta İzmir’e gelecek Kılıçdaroğlu’nun programının ayrıntılarını paylaştığı belirtilirken Kılıçdaroğlu ziyaretinde İzmir’e gelecek olan Parti Meclisi (PM) üyeleriyle yapılacak saha çalışması hakkında da bilgi verdiği ifade edildi.

SAHA ÇALIŞMALARI TALİMATI

Başkan Yücel’in toplantıda, yaklaşan seçimlerde dikkat çekerek ilçe başkanlarından saha çalışmalarına ağırlık vermeleri gerektiğini ve olası bir erken seçim ihtimaline karşı her an hazır olmaları gerektiğini söylediği öğrenildi.

Yücel’in toplantıda, “Kuvvetle muhtemel Kasım 2022’de bir erken seçim bekleniyor, konkjonktür onu gösteriyor. Ona göre seçimlere yönelik çalışmalarını yürüten dediği” belirtildi.

Daha önce ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantılarda, üye sayılarının artırılması için ilçe başkanlarına bölgelere göre hedef belirleyen Yücel'in bu toplantıda da üye sayılarının artırılması yönünde talimat verdiği ifade edildi. 

SANDIK GÜVENLİĞİNE VURGU YAPILDI

Toplantıda, Başkan Yücel’in üzerinde durduğu en önemli konulardan birinin de seçimlerdeki sandık güvenliği olduğu belirtildi.

Yücel’in önümüzdeki seçimlerde, daha önceki seçimlerde yaşanan sorunların yaşanmaması için sandık güvenliğine çok dikkat edilmesi uyarısı yaptığı ifade edilirken ilçe başkanlarına sandık görevlilerinin belirlenmesi çalışmalarının hızlanması gerektiğini belirttiği öğrenildi.

İLÇE BAŞKANLARINDAN MECLİS ÜYESİ SİTEMİ

Toplantıda bazı ilçe başkanlarının meclis üyelerinden şikayetçi oldukları öğrenildi. Meclis üyelerinin çalışmalara katılmadıkları yönünde sitem ettikleri ve meclis üyelerinin saha çalışmalarında daha fazla yer almaları gerektiğini vurguladıkları ifade edildi. İlçe başkanlarının sitemi üzerine ise İl Başkanı Yücel’in “Siz önce kendinizi motive olun, onlar sizin peşinizden gelir “ diyerek ayrışmama ve çalışmaların birlikte yürütülmesi gerektiği mesajı verdiği belirtildi. 

Büyükşehir çalışmaları ve yönlendirme konusunda koordinasyon eksikliğinin yaşandığı yönünden de şikayetlerin de geldiği ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.