Dolar 32,3194
%0.21
Euro 35,1068
%-0.04
Altın 2.295,660
%0.8
Bist-100 9,05
%2.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Güzelbahçe’den vefa örneği

CHP Güzelbahçe’den vefa örneği

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı, ilçe teşkilatına üye olan en yaşlı üyeleri ziyaret ederek vefa örneği gösterdi.

  • Ege Postası
  • 08.09.2022 - 16:55

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve CHP Güzelbahçe ilçe yöneticileri CHP’nin kuruluşunun 99. Yıldönümü nedeniyle ilçe örgütüne üye 90 yaş üstündeki isimleri tek tek ziyaret ederek masaüstü Türk Bayrağı CHP Bayrağı’nın ve içinde kahve bulunan paketleri hediye etti.

CHP’nin kuruluşunun 99. yılı nedeniyle ilçe örgütüne üye isimleri ziyaret ederek parti üyelerine vefa ziyaretinde bulunduklarını belirten CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, ‘‘Aralarında 90 yaşında olan CHP İzmir eski İl Başkanı Ekrem Bulgun’un da bulunduğu eski üyeleri ziyaret ettik. Ayrıca Çelebi Mahallesi’nde ikamet eden 92 yaşındaki Suat Yavuz'u partiye üye yaparak rozetini taktık. Kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan, masa başında değil savaş meydanlarında kurulan CHP’nin 99. yılında kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarından aldığımız güç ve inançla yolumuza devam ediyoruz.

Bu yoldan dönmeyeceğiz. İnanıyoruz ki ilk seçimde ilk seçimde iktidara gelerek halkımızı ve ülkemizi bu karanlık günlerden kurtaracağız. Ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağız. 99 yıllık ulu çınarın 90 yılını aşan siz değerli üyelerin ellerinden öpüyorum ve partimizin en kısa sürede iktidara geldiğini görmek nasip olsun’’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.