Dolar 32,5023
%-0.12
Euro 34,9607
%0.38
Altın 2.430,250
%0.29
Bist-100 9.818,00
%0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı’da kriz üstüne kriz: Gültekin’in savunması istendi

CHP Bayraklı’da kriz üstüne kriz: Gültekin’in savunması istendi

CHP İzmir İl Yönetimi, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin’in yazılı savunması istedi. CHP’li Gültekin’in öbek çalışmalarına ağırlık vermemesi sebebiyle CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı tarafından uyarıldığı ve ilçede yaşanan randevu krizi sebebiyle savunmasının istendiği ileri sürüldü.

  • Ege Postası
  • 24.11.2022 - 11:44

EGEPOSTASI- CHP Bayraklı’da krizler bitmiyor. Bu kez de CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin’in, saha çalışmalarına ağırlık vermediği, öbek çalışmalarına sıfır çektiği ve il yönetimin programlarına katılmadığı gelen bilgiler arasında. 

Gültekin’in, geçen hafta sonu Seferihisar’da gerçekleştirilen CHP kampında Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı tarafından sert bir şekilde uyarıldığı öğrenildi. Seçim maratonuna girilmişken Gültekin’in sadece Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile saha çalışmasına çıktığı ve Genel Merkez'in hedef koyduğu öbek çalışmalarına ağırlık vermediği ve sıfır çektiği ifade ediliyor. 

Öbek çalışmasına ağırlık vermemesinin yanında il yönetiminin 'Kardeş İlçe' programlarına katılmaması da başka bir krize neden oldu. 

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA RANDEVU KRİZİ 

Son olarak CHP İl Yöneticileri ile yaşanan randevu krizinin bardağı taşıran son damla olduğu dile getirildi. Krize neden olan olay şöyle gelişti; CHP İl Eğitim Sekreteri Yasemin Menokan, İl Saymanı Leman Tunus ve İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner eğitim bilgilendirmesi ve toplantı yapılması hakkında görüşmek için Gültekin’den randevu istedi. Gültekin’in sabah 10.00 gibi randevu verdiği ancak randevuyu 11’e aldığı ve o randevuya da 45 dakika geç kalıp il yöneticilerini beklettiği belirtildi. 

Tüm bu gelişmeler üzerine İl Başkanı Deniz Yücel'in krize müdahale ederek Gültekin’in yazılı savunmasının istenmesi için talimat verdiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.