Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da yeni renk Sarı!

Bayraklı’da yeni renk Sarı!

CHP’nin İzmir’deki mahalle delege seçimleri heyecanı devam ederken, Bayraklı’nın en çok delege seçilecek mahallesi Manavkuyu’nun ilk listesi Sarı oldu. Bayraklı’da yeni renk Sarı!

  • Ege Postası
  • 14.11.2019 - 14:12

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI- Bayraklı’nın 66 delegesiyle en kritik mahallesi olan Manavakuyu’da seçimler 24 Kasım’da yapılacak. Seçimler öncesi liste çalışmaları hız kazanırken son yerel seçimlerde Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı olan CHP’li Songül Gök Sarı listeyle ortaya çıktı. 2015 yılında yapılan ilçe kongresinde Songül Gök, halen İlçe Başkanlığı görevini yürüten Cemalettin Alper’e 267’ye karşı 117 oyla seçimi kaybetmişti. Songül Gök ilçe kongresinde şu an için bir adaylık düşüncesi olmadığını belirterek "Zaten örgüt teveccüh ederse aday olunur. Önceliğimiz kendi mahallemiz. Başka mahallelerde de Sarı renk olsun diye bir çabamız yok" dedi.

‘YÜZDE 50’İ KADINLARDAN OLUŞAN LİSTE’

Egepostası’na konuşan Songül Gök, "Manavkuyu’da 23 yıldır aktif üyeyim. Liyakat ve parti sadakati çerçevesinde bulunan, parti içinde kendi çıkarları için değil ülkesinin geleceği için, çağdaş bir Türkiye için ülkeyi bu diktatör sistemden kurtaracak bir anlayışta olan, eğitimli birikimli genç ve yüzde 50’si kadınlardan oluşacak bir liste hazırlıyoruz. ‘Mahalleli olarak en iyi birbirimizi biz tanırız’ diyerek yolca çıktık. Biz hiçbir gruba yakın ya da uzak değiliz. Zaten henüz bir liste netleşmesi oluşmuş durumda değil. Karşıtlığımız ya da yandaşlığımız yok” dedi.

‘EMEK, LİYAKAT, PARTİYE SADAKAT’

Manavkuyu’daki yarış neden Sarı liste olarak katılacaklarını anlatan Songül Gök, “Biraz ‘sarı yelekliler’den esinlendik. Bu bir parti içi yarış olabilir ama anlayışımız; hayat pahalılığına, zamlara, ülkedeki adaletsizliğe bir vurgu ve mücadele etmek olduğu için rengimiz sarıdır. Biraz da özgün irademizi ortaya koysun istedik. Biz partinin büyümesini ve temsilini arttıracak yönetimler oluşturulmasını istiyoruz. Manavkuyu Mahallesi Bayraklı’nın en çok delege çıkaran mahallesi olarak bizim anlayışımızın ortaya çıkması için lokomotif olacak diye düşünüyoruz. Biz öyle bir liste çıkaracağız bu partinin vicdanı olacak. Bu inançlar bir ekip kurduk aylardır çalışıyoruz. Ne Tunç Başkanımızla sorunumuz var ne de genel merkezle, sonuçta bu bir mahalle delege seçimidir. Emek, liyakat partiye sadakat çerçevesinde listelerimiz oluşacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.