Dolar 32,5032
%0.2
Euro 34,9085
%0.48
Altın 2.432,290
%-0.26
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den üyelerine şok Karşıyaka telefonu!

CHP'den üyelerine şok Karşıyaka telefonu!

CHP’nin Karşıyaka’da gerçekleşen ve büyük yankı uyandıran mahalle delege seçimleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Karşıyaka seçimleriyle ilgili yeni gelişme

  • Ege Postası
  • 13.11.2019 - 15:40

EGEPOSTASI - CHP’nin geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen kavgaların eksik olmadığı, küfürlerin havada uçuştuğu ve karşılıklı darp raporlarının alındığı Karşıyaka'nın mahalle delege seçimlerinin yankıları sürüyor. Genel Merkez’in Oğuz Kaan Salıcı imzalı genelgeyle 'müdahil' olduğu, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın seçimleri ertelediği, İl Başkanlığı'nın da özel bir komisyon kurduğu Karşıyaka mahalle delege seçimleri için yeni bir iddia ortaya atıldı.

'KARŞIYAKA'DAKİ SEÇİMLERDE OY KULLANDINIZ MI'

CHP İzmir İl Yönetimi’nin kararıyla Karşıyaka’da geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimlerle ilgili üyelere telefon açıldığı iddia edildi. Delege seçimi yapılan mahallelerdeki üyelere tek tek telefon açılarak ‘Karşıyaka’daki seçimlerde oy kullandınız mı'’ sorusunun sorulduğu belirtiliyor. Partililerin İl Yönetiminin komisyon kurulması kararından sonra telefonla yapılan bu uygulamadan da son derece rahatsız olduğu belirtilirken “İl yönetimi hem kendi atadığı görevlilere hem de ilçe yönetimine hiç güvenmiyor’ yorumları yapılıyor.

Öte yandan İl Yönetimi adına CHP’nin Karşıyakalı üyelerine telefon açan ismin, Alaybey Mahallesi seçimlerinde delege adayı olan ve darp raporu alan Emine Ata olduğu ileri sürüldü. İl Yönetiminin kurulan Ali Yaşar Çalışkan’ın, Cüneyt Oğuz’un, Fulya Alçay’ın, Azmi Kumova’nın ve Hasan Ali Oray’ın yer aldığı komisyonun ‘telefon görüşmeleri’ sonrası nasıl bir karar alacağı merak konusu oldu.

Ayrıca Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Sedat Koçak da mahalle delege seçimlerinde görev almayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.