Dolar 32,2857
%0.02
Euro 34,9536
%0.37
Altın 2.440,610
%0.65
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da flaş gelişme: Yıldırım seçimleri erteledi!

CHP Karşıyaka'da flaş gelişme: Yıldırım seçimleri erteledi!

Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen mahalle delege seçimleri sırasında yaşanan kavgalar ve tartışmaların ardından flaş bir karar aldı. Yıldırım, mahalle delege seçimlerinin ileri bir tarihe ertelediğini duyururken, tarihleri de açıkladı. CHP Karşıyaka'da flaş gelişme:

  • Ege Postası
  • 12.11.2019 - 14:40

EGEPOSTASI- CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, geçtiğimiz hafta sonu yapılan mahalle delege seçimleri sırasında yaşanan kavgaların ardından flaş bir karar aldı. Kararını sosyal medyadan açıklayan Yıldırım, mahalle delege seçimlerinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

İlçe Başkanı Yıldırım duyurusunda şu ifadelere yer verdi; 

"Karşıyaka örgütünün değerli üyeleri dün toplanan yönetim kurulumuzda mahalle kongre delege seçimlerinin tarih yer ve saatleri aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

Karsıyakamız demokrasinin beşiği olup bu hafta yaşanan olumsuzlukların yaşanmaması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Şunun unutulmaması gerekir bizler aynı amaç için çalışan yoldaşlarız. Yarın mahallelerimizde kol kola omuz omuza birlikte mücadele edeceğiz. Bugün farklı renklerde parti içi demokrasi mücadelesinde olanlar yarın aynı renklerde mücadele verebilirler.

Aslolan üyelerin birlikteliği ve kardeşliğidir. Bunun bozulmasına ve bozmaya çalışanlara hep beraber engel olmalıyız. Tüm renkler bizimdir"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.