Dolar 32,3817
%0.2
Euro 35,0295
%-0.1
Altın 2.326,350
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yücel’den kritik Ankara ziyareti

Başkan Yücel’den kritik Ankara ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün il başkanları toplantısına katılmak için Ankara’ya gitti. Başkan Yücel’in ayrıca, yaşanan istifalar sonrasında yönetimin düştüğü CHP Bayraklı’ya atanacak isme ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüşeceği de öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 07.12.2021 - 10:29

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün Ankara’ya gitti.

Başkan Yücel, Ankara ziyareti kapsamında il başkanları toplantısına katıldı.

Yücel, toplantı salonundan bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşırken, şu ifadeleri kullandı:

''Genel Merkezimizde İl Başkanları Toplantısındayız. Ekonomik krizin faturasını vatandaşa ödetmek isteyen tek adam iktidarını sona erdirmek için erken seçim değil #HemenSeçim diyoruz.''

KILIÇDAROĞLU'YLA GÖRÜŞECEK

Başkan Yücel’in toplantının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla özel bir görüşme yapacağı ve hem İzmir hakkında rapor sunması ve geçtiğimiz ay 10 ilçe yöneticisinin istifa etmesiyle yönetimin düştüğü CHP Bayraklı’ya atanacak isim ile ilgili görüşeceği öğrenildi.

ATAMA KARARI BİR SONRAKİ MYK'DA

Öte yandan; uzun süredir beklenen Bayraklı’daki geçici yönetimin başkanı olarak atanacak ismin bir sonraki MYK toplantısında belirlenmesi bekleniyor.

Ayrıca Bayrakılı'ya atanacka isim ile ilgili CHP Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'ya atanamnın bir an önce yapılması için ısrarcı olunduğu öğrenildi.

İlçeye atanacak adaylar arasında öne çıkan isim hem İl Başkanı Yücel’in hem de Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın desteklediği Necati Şahin olmuştu. 

İL BAŞKANLIĞI RESMİ AÇILIŞI NE ZAMAN OLACAK?

Başkan Yücel’in ayrıca toplantı sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla geçtiğimiz hafta taşınılan ve Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılışının gerçekleşeceği yeni il başkanlığının açılışı için görüşmesi de bekleniyor. İl başkanlığı resmi açılışının tarihine Kılıçdaroğlu’nun programına göre karar verileceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.