Dolar 32,5213
%0.26
Euro 34,8429
%0.29
Altın 2.442,980
%0.18
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’ye katılan eski ilçe başkanı hakkında yeni iddia: 5 ay önce istifa etmiş

MHP’ye katılan eski ilçe başkanı hakkında yeni iddia: 5 ay önce istifa etmiş

Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı görevinden istifa edip, MHP’ye katılan Güngör Gürbüz hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Edinilen bilgilere göre; Gürbüz’ün yaklaşık 5 ay önce görevinden istifa ettiği, ayrıca disiplinsiz davranışları nedeniyle de partisinden ihraç edildiği ileri sürüldü.

  • Ege Postası
  • 06.12.2021 - 11:27

ARDA AKDENİZ/EGEPOSTASI - Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı görevinden ve partisinden istifa ederek MHP’ye katıldığı haberleri kamuoyuna yansıyan Güngör Gürbüz’le ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.  

Edinilen bilgiye göre; İl yönetiminin Gürbüz’e yaklaşık 8 ay önce ilçe teşkilatını kurması için başkanlık görevini verdiği, ancak Güngör’ün ilçe yönetimini kuramadığı için ilçe seçim kuruluna yönetim listesini veremediği öne sürüldü. Gürbüz’ün bu nedenle yaklaşık 5 ay önce görevinden istifa ettiği kaydedildi.

İSTİFAYI SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞ

Gürbüz’ün 22 Temmuz 2021 tarihli sosyal medya paylaşımında ailevi sorunlarını gerekçe göstererek görevinden istifa ettiğini açıkladığı, ancak MHP’ye katıldıktan sonra bu paylaşımını sildiği ortaya çıktı.

İL BAŞKANLIĞI'NDAN 3 KEZ SUÇ DUYURUSU

Ayrıca, Gürbüz’ün disiplinsiz davranışları nedeniyle il başkanlığı tarafından 3 kez savcılığa suç duyurusunda bulunduğu, ardından da partiden ihraç edildiği ileri sürüldü. Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre Güngör’ün partiyle bir ilişkisinin bulunmadığı ve istediği partiye gitmesinin önünde bir engel olmadığı belirtildi.

Öte yandan Gürbüz’ün MHP’ye geçmesinin ardından Genel Merkez’in parti politikası gereği bu konularla ilgili polemiğe girmemeleri yönünde il başkanlığına talimat verdiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.