Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atamanın ardından Başkan Yücel ile ilk görüşme

Atamanın ardından Başkan Yücel ile ilk görüşme

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, başkan olarak atanmasının ardından ilk ziyaretini CHP İzmir İl Başkanlığı’na gerçekleştirdi. Başkanlık binasında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile bir araya gelen Güney’in Memenen ile ilgili fikir alışverişinde bulunduğu ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 22.04.2021 - 17:42

EGEPOSTASI- Menemen’de Serdar Aksoy’un tutuklanmasıyla ilçede başlayan çalkantılı süreç, belediye başkan vekilliği seçiminde verilen ‘3 fire’ ve 20 yıldan uzun bir süredir CHP yönetiminde olan Menemen'in AK Parti yönetimine geçmesiyle devam etmişti.

Yaşanan gelişmelerin ardından CHP İzmir İl Yönetimi, CHP Menemen İlçe Başkanı olan Turan Erdoğan ve yönetimini görevden almıştı.

İl Yönetimi, geçtiğimiz gün Erdoğan’ın yerine CHP Menemen İlçe Başkan adayı ve Serdar Aksoy döneminde Belediye Başkan Yardımcısı olan Ömer Güney’i Menemen İlçe Başkanı olarak atamıştı.

İLK ZİYARET BAŞKAN YÜCEL’E

Başkan Güney, atamanın ardından ilk ziyaretini CHP İzmir İl Başkanlığı’na yaptı.

Başkanlık binasında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile bir araya gelen Güney’in, Menemen’deki durumlara ve izlenecek yol haritasına ilişkin fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi.

Ziyarete ilşikin CHP İzmir İl Başkanlığı Resmi Twitter Hesabından yapılan açıklamada, "Menemen CHP ilçe geçici kurul başkanlığına atanan Ömer Güney ve yönetimi, il başkanlığımızı ziyaret etti. Yeni yönetimimizle, Menemen halkına hizmet etmeye devam edeceğiz." denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.