Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel ve Soyer bir araya geliyor! Torbalı masaya yatırılacak

Yücel ve Soyer bir araya geliyor! Torbalı masaya yatırılacak

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, vefat eden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un yerine kimin belediye başkan adayı olarak gösterileceği konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere bugün bir araya geliyor. İkilinin bazı isimleri masaya yatırması bekleniyor.

  • Ege Postası
  • 21.04.2021 - 08:48

EGEPOSTASI- Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, 18 Nisan akşam saatlerinde tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi’nde solunum rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Uygur’un ölümünün ardından CHP İzmir’de yeni belediye başkan adayı için izlenecek yol ve başkanlığa kimin aday olacağı konuşulmaya başlandı.

Torbalı’daki aday belirleme sürecini CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl Yönetimi yönetirken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de sürece dahil olacağı ve konuya ilişkin görüşlerinin alınacağı ifade edilmişti.

Öte yandan; başkan adayını belirlemek için çalışmalarına hemen başlayan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in bugün, aday olacak ismi görüşmek üzere Başkan Soyer ile bir araya geleceği öğrenildi.

Yücel ve Başkan Soyer’in, gerçekleştirilecek toplantıda belediye başkanlığı için öne çıkan isimleri masaya yatırcağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.