Dolar 32,3318
%0.25
Euro 35,0732
%-0.14
Altın 2.307,500
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Nasır, Ödemiş’ten yerel idareye yüklendi; 25 yılda ne yaptınız?

AK Partili Nasır, Ödemiş’ten yerel idareye yüklendi; 25 yılda ne yaptınız?

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Ödemiş İlçesindeki TOKİ‘nin yapmakta olduğu konutların hak sahipleri ile yaptığı toplantıda, Büyükşehir Belediyesi üzerinden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Türkiye’nin gerek konumu gerekse doğasıyla en nadide kentlerinden biri olan İzmir’in CHP’li belediye tarafından ihmal edildiğini kaydeden AK Partili Nasır, “25 yıldır İzmir’de CHP iktidar, İzmir Milletvekili sayın Kılıçdaroğlu, bu süreçte ne yaptınız? Turizmin başkenti olabilecek bir kent, 25 yıl önce nasılsa bugün de aynı halde. İzmirlilerin hak ettiği belediyecilik bu değil. Güzel İzmir’i, Ege’nin incisini Afrika çölüne çevirdiler.” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 30.07.2022 - 12:50

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmalarına ara vermesinin ardından seçim bölgesi İzmir’de temaslarını yoğunlaştıran AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Ödemiş İlçesinde TOKİ‘nin yapmakta olduğu konutların hak sahipleri ile toplantı yapıp, ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu. Meclisteki faaliyetlerinden kalan zamanının neredeyse tamamını sahada geçirdiğini kaydeden Milletvekili Nasır, İzmirlilerin Büyükşehir belediyesinin tutumundan, algı çalışmalarından ve hizmetsizliklerinden illallah ettiğini söyledi.

25 YILDA NE YAPTINIZ?

Büyükşehir Belediyesi üzerinden İzmir Milletvekili CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen AK Partili Nasır, “25 yıldır İzmir’de CHP iktidar, sayın Kılıçdaroğlu, bu süreçte ne yaptınız? Turizmin başkenti olabilecek bir kent, 25 yıl önce İzmir daha güzeldi, bugün geldiği durum ortada. İzmirlilerin hak ettiği belediyecilik bu değil. Güzel İzmir’i, Ege’nin incisini, silüetine bakınca Afrika çölündeki bir kente çevirdiler. Yıllarca hükümet mani oluyor aldatmacası ile İzmirlileri oyaladılar, Ankara’da yapılmayan bir işiniz var ise söyleyin yapalım mağrur İzmir’i mağdur İzmir yaptınız. 25 yıldır hizmete muhtaç bıraktığınız İzmir’in hali ortadayken, ‘Biz yapmıyorsak kimse yapamasın.’ düşünceniz sebebiyle İzmirlileri cezalandırmanızı anlamak mümkün değil.” dedi.

İZMİRLİLER’İN YATIRIM ALMASININ ÖNÜNE DAVALARLA SET ÇEKİYORLAR

CHP zihniyetine rağmen AK Parti hükümetlerinin İzmir’i yatırımlarla hak ettiği yere taşımak için yoğun bir çaba sarf ettiğini vurgulayan Nasır, “30 ilçemize yapmak istediğimiz projeleri çeşitli bahanelerle durdurmak için harcadığınız enerjiyi, İzmir halkına hizmet için harcasaydınız, bizlere söyleyecek söz bırakmazdınız. Şimdi de Ödemiş ilçemizde, TOKİ tarafından yapımı yüzde 87 seviyesine gelmiş, vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılayacak projeye dahi dava açarak yapımını durdurmaya çalışıyorsunuz. Yazıktır, günahtır. Şehrimize yapılacak tüm yatırım ve hizmetleri engelleme çabanıza rağmen, hemşerilerimizi hak ettikleri hizmetle buluşturacağız” diye konuştu.

İŞTE YAPTIRILMAK İSTENMEYEN YATIRIMLAR

CHP’li belediyeler tarafından engellenmek istenen proje ve yatırımların bazılarını tek tek sıralayan AK Partili Nasır, “Kiraz'a devlet hastanesi yapılmasını engelliyorsunuz. Bergama'ya millet bahçesi yapılmasını engelliyorsunuz. İnciraltı planlarının yapılmasını engelliyorsunuz. Urla yat limanının yapılmasını engelliyorsunuz. Kiraz ilçesinin planlarının yapılmasını engelliyorsunuz. TOKİ'nin sosyal konut yapmasını engelliyorsunuz. Kentsel dönüşümü siyasi risk olarak gördüğünüz için ipe un seriyorsunuz. Bayraklı’nın Çiçek Mahallesindeki heyelan bölgesi için görevinizi yerine getirmiyorsunuz. Alt yapı sorununu çözmüyorsunuz. Kent merkezi ulaşım sorununu çözmüyorsunuz. Foça kent merkezi koruma amaçlı uygulama imar planını engelliyorsunuz. Alt ve üst ölçekli planları uyumlu hale getirmiyorsunuz. İzmir’in bölgesiyle bütüncül planlarını yapmamakta ısrar ediyorsunuz. Ege Bölgesi ve İzmir'in turizmini şahlandıracak Çeşme Projesini engellemeye çalışıyorsunuz. Saymakla bitiremediğimiz kadar yapmak istediğimiz hizmetlere engel oluyorsunuz. İzmir’i kokuya mahkum ettiniz.’’ dedi.

MİLLETİN PARASINI YATIRIMLARA HARCAYIN

İzmir’i temsilin sorumluluk gerektirdiğini, bunun dirayet ve niyet işi olduğunu belirten Milletvekili Nasır, “Sosyal medyadaki muhalif hesaplar üzerinden ve astronomik reklam harcamalarıyla İzmirlileri yanıltmayın. Size verilen görevi hakkıyla yerine getirin. Milletin parasını reklamla çarçur etmeyin, yatırımlara harcayın. 25 yılda İzmir’de ne yaptınız?  Hodri meydan, göz boyayan günü kurtarmaya yönelik işleri gezip tozmayı bırakın da İzmirlilerin rahat nefes alacakları yatırımlar yapın. Biliyoruz ki yapmayacaksınız, ama kredinizi tükettiniz. İzmirliler gerçek yüzünüzü gördü ve size sandıkta gereken cevabı verecektir. Buna hiç kuşkunuz olmasın. İşte o zaman adına şiirler yazılan bu eşsiz şehri, mahrum bıraktığınız, engellediğiniz yatırımla bir bir buluşturacağız.” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.