Dolar 32,6473
%0.53
Euro 34,8191
%0.25
Altın 2.513,540
%1.17
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Günaydın'dan 'pazar' tepkisi: Doğru bulmuyoruz

AK Partili Günaydın'dan 'pazar' tepkisi: Doğru bulmuyoruz

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Perşembe Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Önümüzdeki günlerde yıkılacak olan, Torbalı’nın en önemli simgelerinden Perşembe Pazarı’nın ortak bir mutabakat olmadan yıkılmasının doğru olmadığını belirten Günaydın, Pazarcı esnafının yanında olduklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 14.10.2021 - 16:10

Perşembe Pazarı’nı ziyaret eden AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın’a pazarcı esnafı ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Günaydın, “Perşembe Pazarı Torbalı’nın en önemli simgelerinden biridir. Hepimizin çocukluğu buralarda geçti. Torbalılı hemşehrilerimiz evinin altında süper market olsa bile alışveriş yapmaya pazara çıkarlar. Çünkü Perşembe Pazarı Torbalı halkının bir geleneğidir. Torbalı ekonomisinin kalbi burada atar. Çarşının nabzı burada atar. Perşembe pazarının yıkılmasını doğru bulmuyoruz” dedi.

“PAZARCI DA İSTEMİYOR, VATANDAŞ DA!”

Pazar yerinin yıkılması konusunda CHP’li belediyenin keyfi karar aldığını belirten Başkan Günaydın, “Biz isterdik ki belediye gelsin pazarcı esnafını dinlesin, vatandaşı dinlesin, bölge esnafını dinlesin, ortak bir mutabakata varılsın ondan sonra harekete geçilsin. Ama görüyoruz ki böylesine hayati bir karar alırken bile CHP’li belediye maalesef keyfi davranıyor, oldu-bittiye getiriyor, ben istedim oldu diyor. Ziyaretlerimizde görüyoruz ki ne pazarcı esnafı, nede vatandaşlarımız bu kararı onaylamıyorlar” dedi.

“TORBALI’DAKİ ESERLERİ, HİZMETLERİ BULDUĞUNUZ GİBİ BIRAKIN”

CHP’li Torbalı Belediyesi’nin sürekli pazarcılarla uğraştığını belirten AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “CHP’li belediye göreve gelir gelmez pazarcılarla uğraşmaya başladı. Birçoğunun tezgahını elinden aldı. Önce Alpkent pazarının yerini değiştirdi. Gelen tepkilere aldırış etmeden şimdi de gözünü Perşembe Pazarı’na dikmiş durumda. Belediye pazarcılardan ne istiyor anlamış değiliz. Ege Bölgesi’ne mal olmuş, tarihi ve simgesel öneme sahip Perşembe Pazarı’nı yıkmanın manası nedir. iki buçuk yıldır Torbalı’da belediye yönetiyorlar, bir Perşembe pazarı kadar hizmet etmediler. Torbalı halkı sizden zaten hizmet beklemiyor, siz de zaten görev sürenizin dolmasını bekliyorsunuz, ama bari var olan eserleri, hizmetleri bulduğunuz gibi bırakın” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.