Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Aydın’dan Sürekli ve Cingöz’e teşekkür

AK Partili Aydın’dan Sürekli ve Cingöz’e teşekkür

AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı’nın gündeme getirdiği, Doğanbey-Payamlı’ya yapılacak pazar yeri ile ilgili yer tahsisi, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Seferihisar Belediyesi’ne gerçekleşti. AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, yer tahsisini gündeme getiren AK Partili Seferihisar Belediye Meclis Üyesi Ümit Cingöz’e ve konuyu yakından takip edip sonuçlandıran AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’ye sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 22.10.2021 - 10:35

Eylül ayında gerçekleştirilen, Seferihisar Belediye Meclisi’nde AK Parti grubunun gündeme getirdiği, Doğanbey-Payamlı’ya pazar yeri yapılmak amacıyla istenen yer tahsisi Özel Tahsisler Daire Başkanı Arif Mesut Özdemir imzasıyla gerçekleşti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Payamlı Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 3 bin metrekare yüzölçümlü alanı, Seferihisar Belediyesi’ne pazaryeri yapılması şartıyla tahsis etti. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın; konunun takipçisi olan, hızlı ve olumlu bir şekilde sonuçlanması noktasında emek harcayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’ye ve AK Partili Belediye Meclis üyesi Ümit Cingöz’e teşekkür etti.

Kapalı Pazar Yeri’nin bölgede önemli bir ihtiyaç

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin konuyu yakından takip ettiğini, hızlı ve olumlu bir şekilde sonuçlanması için yoğun bir emek harcadığını belirten Başkan Aydın: “Doğanbey-Payamlı’ya bir Kapalı Pazaryeri yapılması, bölge halkının öncelikli taleplerinden biriydi. Seferihisar Belediye Meclisi’nde AK Parti grubumuz konuyu gündeme getirdi, özellikle Meclis Üyemiz Sayın Ümit Cingöz, bu hususu hem mecliste gündeme getirdi, hem de Seferihisar Belediyesi’nin girişimleri noktasında öncülük etti. Seferihisar Belediyesi’nin yer talebinin ardından İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli konunun çok yakın takipçisi oldu. Doğanbey-Payamlı Kapalı Pazar Yeri’nin bölgede önemli bir ihtiyaç olduğu konusunda kurumun ikna olmasında büyük emekleri geçen İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

El ele Seferihisar halkına faydalı hizmetler üretelim

AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı olarak "CHP’li Seferihisar Belediyesi hizmet üretemesin, başarısız olsun" gibi bir dertlerinin olmadığının altını çizen Aydın: “Biz tam tersine ‘Seferihisar’da tüm kurumlar koordineli çalışsın; hep birlikte, el ele Seferihisar halkına faydalı hizmetler üretelim' diyoruz. Geriye dönük yaptığımız çalışmalara da bakarsanız biz bir hizmet yarışı içindeyiz. Seferihisarlı vatandaşlarımızın hangi kurumdan olursa olsun hizmet alamamasına bizim seyirci kalmamız, ya da buradan bize siyasi rant çıkar diye bakmamız asla mümkün değil. Bizler Seferihisar halkının hizmetle buluşması noktasında engelleri ortadan kaldırma, Seferihisar’da yaşayan hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dile getirme ve süreç ile ilgili karar verici mercileri ikna etme noktasında varız. AK Parti Teşkilatımızın girişimleri ve çalışmaları sayesinde Seferihisar büyük hizmetlerle buluşuyor, buluşmaya da devam edecek. Belediye Meclisinde, TBMM’de, Bakanlıklarda, sivil platformlarda Seferihisar halkının hizmetle buluşması noktasında her zaman konuyu gündeme getiren ve takip eden olacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.