Dolar 32,3284
%0.24
Euro 35,1063
%-0.04
Altın 2.296,350
%0.83
Bist-100 9,05
%2.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’de online bayramlaşma

AK Parti’de online bayramlaşma

Türkiye bir yıldan uzun bir süredir koronavirüs salgınıyla mücadele ederken salgın döneminde geçirilen 2. Ramazan Bayramında AK Parti İzmir’de bayramlaşma online yapıldı. Bayramlaşmaya AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ katılırken AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli katılamadı.

  • Ege Postası
  • 13.05.2021 - 09:36

EGEPOSTASI- Türkiye, bir yıldan uzu bir süredir koronavirüs salgınıyla mücadele ederken pandemiye karşı alınan tedbirler kapsamında 29 Nisan tarihinde 17 gün sürecek olan ‘tam kapanma’ sürecine girildi.

Salgınla mücadele kapsamında ülke genelinde birçok etkinlik ve kutlama iptal edilirken kapanma dönemine gelen Ramazan Bayramında partilerin bayramlaşma programları da online ortama taşındı.

İnternet üzerinden yapılan buluşmaya AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, milletvekilleri, MKYK üyeleri, il yöneticileri, ilçe ve belediye başkanları katıldı.

Öte yandan; AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin bir yakınının vefatı nedeniyle bayramlaşma programına katılmadığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.