Dolar 32,5977
%0.38
Euro 34,8339
%0.29
Altın 2.496,930
%0.5
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'nin iftarında tepki çeken isim! 'Ödüllendirilmiş gibi protokole oturtuluyor'

AK Parti'nin iftarında tepki çeken isim! 'Ödüllendirilmiş gibi protokole oturtuluyor'

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın dün akşam düzenlediği "Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla Vefa İftarı" programında eski Başkan Bülent Delican'ın da protokol masasına yer almasına bazı teşkilat üyeleri tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 26.04.2022 - 10:29

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Teşkilatı, il başkanlığının partide geçmiş dönemlerde görev yapmış isimler için düzenlediği "Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla Vefa İftarı" programında bir araya geldi.

İftarda eski İl Başkanı Bülent Delican’ın protokol masasında oturanlar arasında yer alması bazı teşkilat üyelerinin tepkisini topladığı ileri sürüldü.

Geçtiğimiz yılın Mart ayında, Bülent Delican'ın,  avukat Mustafa Kemal Turhan ile yaptığı telefon konuşmasına ait ses kaydı gündeme bomba gibi düşmüştü.

Eski Başkan Delican, ses kaydında hem eski il başkanı Aydın Şengül hem de İl Başkanı Kerem Ali Sürekli hakkında yaptığı hakaretler nedeniyle tepkilerin odağına olmuştu.

AK Parti kulislerinde o dönem disiplin mekanizmasının işletilmemesine tepki veren partiler Delican'ın protokol masasında oturtulması hakkında ise gece boyunca  “Bir de hakaretler ödüllendirilmiş gibi protokole oturtuluyor” diyerek tepki gösterdikleri iddia edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.