Dolar 32,4045
%-0.25
Euro 34,7420
%-0.66
Altın 2.438,740
%0.1
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de vekillik için ilk istifa geldi! O ilçe başkanı görevi bıraktı!

AK Parti'de vekillik için ilk istifa geldi! O ilçe başkanı görevi bıraktı!

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, önümüzdeki genel seçimde milletvekili adayı olabilmek için görevinden istifa etti. İstifasının ardından açıklama yapan Girbiyanoğlu, "Selçuklu hemşehrilerimin gönlüne dokunmuş olmanın, onların gönlünde yer edinmiş olmanın huzuruyla şimdi milletvekili aday adaylığı için yola çıkıyor, bu güne kadar şahsıma destek veren başta İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’ye, vekillerimize, bakanlarımıza, parti büyüklerimize, teşkilat başkanımıza, il yöneticilerimize ve gece gündüz yanımda olan Selçuklu AK aileme en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.  Şimdi İzmir’e hizmet etme vakti!” dedi.

  • Ege Postası
  • 23.08.2022 - 16:20

EGEPOSTASI- Genel seçim süreci yaklaşırken, 28. Dönem milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanları için istifa süreci resmi olarak başlamasada bu konuda ilk istifa haberi AK Parti İzmir teşkilatından geldi. 

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile yaptığı istişarenin ardından görevi bıraktı.

Girbiyanoğlu, bugüne kadar yaptığı hummalı çalışmaları milletvekilliği ile taçlandırarak, 2023’te Türkiye’yi yönetecek kadroların içerisinde yer almak için istifa ettiğini söyledi.

SELİM GİRBİYANOĞLU: HUZURLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN YOLA ÇIKIYORUM

İstifasının ardından yazılı açıklama yapan Selim Girbiyanoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

 “Kıymetli dava arkadaşlarım! Aday adaylık süreci her ne kadar resmî olarak başlamasa da Genel Merkezimiz ve İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’den istediğim özel izinle, AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adaylığı için istifamı il başkanlığımıza sunmuş bulunuyorum. Bu yaşta bana bu onuru yaşatan kıymetli İl Başkanıma çok teşekkür ediyorum. 

Göreve geldiğim günden bu yana daima sahalarda oldum. Bu genç yaşta ilçeme hizmet etme onurunu doyasıya yaşadım. Küresel pandemi sürecinde teşkilatımla beraber birçok vatandaşımızın emrinde olduk. İl başkanımız, milletvekillerimiz, MYK ve MKYK üyelerimiz, bakanlarımızla daima istişare halinde olduk. İlçemiz için Bakanlıkların yolunda epey bir mesai harcadık. Geri dönüp baktığımızda ilçemize kazandırdığımız eserler bizler için birer onur vesilesi oldu. Selçuklu hemşehrilerimin gönlüne dokunmuş olmanın, onların gönlünde yer edinmiş olmanın huzuruyla şimdi milletvekili aday adaylığı için yola çıkıyor, bu güne kadar şahsıma destek veren başta İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’ye, vekillerimize, bakanlarımıza, parti büyüklerimize, teşkilat başkanımıza, il yöneticilerimize ve gece gündüz yanımda olan Selçuklu AK aileme en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.  Şimdi İzmir’e hizmet etme vakti!” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.