Dolar 32,5443
%0.01
Euro 34,9780
%0.43
Altın 2.429,320
%0.25
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de Ceyda Bölünmez Çankırı ve Cemal Bekle'ye yeni görev

AK Parti'de Ceyda Bölünmez Çankırı ve Cemal Bekle'ye yeni görev

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olur vermesiyle AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı görevine getirildi. Bölünmez Çankırı'nın ardından bir diğer görevlendirme AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle'ye oldu. Cemal Bekle, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oluru ile yeniden Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

  • Ege Postası
  • 20.04.2021 - 17:34

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz ay, 7. Olağan Kongresini gerçekleştiren AK Parti'de yönetim kademesinde kritik değişiklikler olmuştu.

Parti Genel Merkezi'nde bugün önemli bir görevlendirme daha yapıldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Genel Merkez, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı görevine getirildi.

Bölünmez Çankırı'ya görev, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki tarafından tebliğ edildi.

Yeni görevini sosyal medya hesabından duyuran Çankırı, şu ifadeleri kullandı; "Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevini bizlere layık gören Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.Rabbim mahcup etmesin inşallah"

BEKLE GÖREVİNE DEVAM ETTİ

AK Parti Genel Merkez tarafından bir diğer görevlendirme AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle'ye oldu. Cemal Bekle, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oluru ile Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun takdirleriyle yeniden Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Bekle, "AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı olarak yeniden bizlere görev tevdi eden Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye ve kıymetli Başkanımız Jülide Sarıeroğlu Hanımefendiye teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin." dedi.

Öte yandan, Bekle, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi ve İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya'nın Sosyal Politikalar Başkanlığını yürüttüğü bir önceki dönemde de aynı görevde bulunmuştu.

Bu arada dün de Emre Cemil Ayvalı, başkanlığını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın yaptığı Tanıtım Medya Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.