Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Buca’dan kendini yalanlayan paylaşım

AK Parti Buca’dan kendini yalanlayan paylaşım

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı, haftalık olağan toplantılarını 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremde hasar görerek boşaltılan Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’nin bahçesinde yapmalarına gelen tepkilerin ardından toplantıya ilişkin yapılan paylaşımı kaldırdı ve yeni paylaşım yaptı. Yapılan yeni paylaşımda “hastane yerleşkesinde” toplantı gerçekleştirildiği ifadeleri çıkarılarak, “inşaat alanında incelemeler yapıldığı” ifadesi kullanıldı.

  • Ege Postası
  • 19.06.2021 - 15:40

EGEPOSTASI- AK Parti Buca İlçe Başkanlığı, dün haftalık olağan ilçe toplantısını İzmir’de 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremde hasar görerek boşaltılan ve yerine yapılacak hastane için ihalesine çıkılan Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’nin bahçesinde gerçekleştirmişti.

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu idaresinde gerçekleştirilen toplantıya İl Koordinatörü Binnur Sarıata da katıldı. AK Parti’nin yönetim kurulu toplantısına Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Gülşah Şehitoğlu Alpagut ve Hastane Müdürü Mehmet Faysal Özturan’ın katılımı dikkat çekti.

Toplantının ardından AK Parti Buca İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin paylaşım yapmıştı. Toplantının kamuoyunda duyulmasının ardından siyasi parti temsilcilerinin, bir kamu kurumunun sınırları içerisinde toplantı yapması ise tepki toplamıştı. 

YALANLAYAN PAYLAŞIM

Öte yandan; gelen tepkilerin ardından ilçe başkanlığı eski paylaşımı kaldırarak yeni bir paylaşım yaptı.

İlk paylaşımda hastanenin bulunduğu yerleşkede toplantı yapıldığı ifadeleri değiştirildi ve yeni yapılacak olan hastanenin inşaat alanında incelemelerde bulunulduğu ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.